The Ether Opublikowano 3 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W dniu 21.01.2024 o 17:19, Muskel1 napisał(a): No już dosyć stara wersja. Ostatnia (aktualna) wersja do tej jednostki, to K3346, aby przejść na nią musiałbyś instalować pośrednie wersje P3241->K3344 i dopiero -> K3346. Od wersji K3344 jest możliwe pokazanie ikonek stacji radiowych. Poza tym jakiś wielkich zmian nie ma. Skrzyżowania rozpoznawane są tylko gdy masz na pokładzie predyktywny asystent wydajności. Jeżeli włożysz do slotu karty SIM kartę SIM z pakietem danych internetowych, będziesz mógł korzystać na przykład z radia internetowego (web radio), lub utworzyć Access Point sieci WI-FI i pasażerowie będą mogli korzystać z internetu (z Twojej karty SIM). A nie przypadkiem P3346? Na tej stronie mówi, że ta właśnie wersja jest najnowsza. mib info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Przecież napisałem, że 3346 jest ostatnią wersją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Ether Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ah, okej, myślałem że jest jakaś różnica między "K" a "P" w przyrostku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Jest, wkradł się błąd i zamiast P napisałem K, ale numer się zgadza 3346. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Ether Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Czy do aktualizacji wystarczy mi sama karta SD, czy muszę mieć jakieś urzazenie zewnętrzne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Karta SD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Ether Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego @Muskel1 Podeślesz proszę gdzie znajdę informację jak taką aktualizację przeprowadzić i skąd pobrać te wersje (glownie starsze)? (Czy z mib-helpera moze byc ostatnia najnowsza?) Szacun za ogrom wiedzy i wsparcie 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Jaką masz teraz wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Ether Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego MHI2_ER_AUG22_S2148 (0442) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego No to musisz kolejno tak jak tu już kikakrotnie opisane aktualizować. Firmware pobierzesz na MIB Solution :: Login MIBSOLUTION.ONE Przy zalogowaniu username i passwort wpisujesz guest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Tutaj opisałem krok po kroku aktualizację softu VC. Procedura aktualizacji MMI jest taka sama, tylko zamiast softu pod VC, wrzucasz na kartę SD soft do MMI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi