DNM Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Hej, czy mogę prosić o powiedzeniu mi czegoś na temat tych logów które wykonałem? Log #773631 LOG.TUNEZILLA.COM A4 B7 1.8T PB+LPG (na lpg nie chce mi się vcds połączyć z 01, dlatego log tylko z pb) Auto rozgrzane, log wykonany na trzecim biegu. Dziękuje! Edytowane 22 Stycznia przez DNM
przem8 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Godzinę temu, DNM napisał(a): (na lpg nie chce mi się vcds połączyć z 01, dlatego log tylko z pb) Bo masz pewnie obd podpięte po sterownik lpg. Logi robi się do odcinki, a nie do 4tys. 1
DNM Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia 18 minut temu, przem8 napisał(a): Bo masz pewnie obd podpięte po sterownik lpg. Logi robi się do odcinki, a nie do 4tys. Czyli powtórzyć(do odciny), i wrzucić ponownie logi?
DNM Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 16 godzin temu, przem8 napisał(a): To powtorz 2+33, 3+20 i 115+118. Hej, https://log.tunezilla.com/s/LcIUY8l8 https://log.tunezilla.com/s/TApxEsiM Log #773953 LOG.TUNEZILLA.COM
przem8 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Miało byc 2+33 i podczas jazdy, a nie na postoju. 1
DNM Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 2 minut temu, przem8 napisał(a): Miało byc 2+33 i podczas jazdy, a nie na postoju. Oj, przepraszam... Czyli powtórzyć wszystkie czy tylko 2+33?
DNM Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) 16 godzin temu, przem8 napisał(a): Tylko ten jeden. Teraz chyba okej haha https://log.tunezilla.com/s/69WpIRZH Edytowane 24 Stycznia przez DNM
DNM Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia 45 minut temu, Łukasz13 napisał(a): Logi wyglądają w porządku. Dziękuję, czyli turbo nie chce iść do żadnej regeneracji jak narazie? Oraz mam pytanie jeszcze, czy mogę zrobić jeszcze jakieś inne logi żeby ocenić stan silnika? Pozdrawiam 🤗
Łukasz13 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Już nic więcej w zasadzie w tym silniku po logach nie ocenisz, możesz jeszcze sprawdzić kanał 093 czyli ustawienie rozrządu. 1
DNM Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Godzinę temu, Łukasz13 napisał(a): Już nic więcej w zasadzie w tym silniku po logach nie ocenisz, możesz jeszcze sprawdzić kanał 093 czyli ustawienie rozrządu. Rozrząd nie dawno temu był wymieniany, więc powinno być stabilnie haha. Czyli podsumowując, wnioskując z logów, silnik okej?
przem8 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 5 godzin temu, DNM napisał(a): Rozrząd nie dawno temu był wymieniany, więc powinno być stabilnie haha Jasne, a to nie można go źle złożyć. Ten silnik na przestawieniu o ząbek pracuje całkiem normalnie i nie wywala błędów. 1
DNM Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia 6 godzin temu, przem8 napisał(a): Jasne, a to nie można go źle złożyć. Ten silnik na przestawieniu o ząbek pracuje całkiem normalnie i nie wywala błędów. 😅, A jak przeprowadzić zapis logów kanału 093
przem8 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Wystarczy, że screena wrzucisz, a każdy inny blok pomiarowy tak samo się loguje i nawet mozna na postoju, dasz wiarę?
DNM Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia 2 godziny temu, przem8 napisał(a): Wystarczy, że screena wrzucisz, a każdy inny blok pomiarowy tak samo się loguje i nawet mozna na postoju, dasz wiarę? Wiarę dam, chodziło mi tylko o to czy zrobić na trzecim biegu czy na jałowym przez nie wiem... Minutę
DNM Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia W dniu 24.01.2024 o 22:34, Łukasz13 napisał(a): Już nic więcej w zasadzie w tym silniku po logach nie ocenisz, możesz jeszcze sprawdzić kanał 093 czyli ustawienie rozrządu. https://log.tunezilla.com/s/ibGVcx6w
DNM Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia W dniu 27.01.2024 o 07:49, przem8 napisał(a): Jest ok Dziękuję Wam bardzo za pomoc 😊 @przem8 @Łukasz13
Rekomendowane odpowiedzi