slawinho Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Witam. Nie wiem które wtryskiwacze kupić od Boscha bo mi padł na cylindzrze 1. Silnik CAEB wersja USA Vin waubfafl8an006032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie _małyTM_ Opublikowano 26 Stycznia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia od naj naj...do der noooje 06H906036P->06H906036S->06H906036AB->06H906036AE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinho Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Dzieki czyli te podkreślone najnowsze właśnie zamówiłem a czy wytrzymią tyle co fabryczne bo mam turbo hybryde i program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinho Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Dziekuje bardzo za poradę oby tylko na wtryskach sie skończyło bo zalało mi cały cylinder benzyną i to pierwszy raz lałem E10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szesi1919 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego czuć było benzyną? mi czuć w aucie benzyną i po jakims czasie wyskoczyło mi wypadnie zaplonu na 3 cylindrze, pojezdzilem chwile i błędu nie ma ale czuć benzyną cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi