KubaS1888 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Proszę o sprawdzenie logów. 032 Statyczne PB 002-033 001-003 090-093 Dynamiczne PB 002-033 003-020 115-118 Dynamiczny LPG 002-033 090-093
KubaS1988 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Dziękuje. Jakoś Mnie to nie dziwi😀 Reszta ok? Przepraszam też za bałagan, zauważyłem że logi oddawałem z laptopa na innym koncie. A teraz na telefonie odpisuje z innego🤣 Edytowane 5 Lutego przez KubaS1988
przem8 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 6 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Jakoś Mnie to nie dziwi😀 To czemu nic z tym nie zrobisz? 🤔 7 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Reszta ok? Turbo ospale wstaje, a tak to ok.
KubaS1988 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 13 minut temu, przem8 napisał(a): To czemu nic z tym nie zrobisz? 🤔 Jutro jade niech poprawia ustawienia. A jak nie to moja ostatnia wizyta u Nich. Po ponownej regulacji wystarczy jak zrobię logi dynamiczne 002-033 na PB I LPG?
przem8 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 20 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Jutro jade niech poprawia ustawienia. Powodzenia :P 21 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Po ponownej regulacji wystarczy jak zrobię logi dynamiczne 002-033 na PB I LPG? Po co na pb? Żeby sprawdzić ustawienie lpg to nie wystarczy krotki log do odcinki, tylko z kilkudziesięciu km z przeróżnych obciążeń.
KubaS1988 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 19 godzin temu, przem8 napisał(a): 19 godzin temu, KubaS1988 napisał(a): Jutro jade niech poprawia ustawienia. Powodzenia :P To patrz teraz... 002-033 Miał byś ochotę Mi to wyregulować?
przem8 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Teraz jest zalany. Jak oni to regulują mi wytłumacz? 13 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Miał byś ochotę Mi to wyregulować? Zapraszam.
KubaS1988 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 13 godzin temu, przem8 napisał(a): Teraz jest zalany. Jak oni to regulują mi wytłumacz? W warsztacie bez żadnej jazdy po drodze. 13 godzin temu, przem8 napisał(a): Zapraszam. Spróbuje się odezwać bliżej weekendu. Póki co jeszcze ich odwiedzę, bo pojawił się następny objaw. Auto gaśnie przy przełączaniu na gaz gdy silnik jest zimny.
przem8 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, KubaS1988 napisał(a): warsztacie bez żadnej jazdy po drodze. Brawo dla nich. To ten autoryzowany serwis staga w Dęblinie? Godzinę temu, KubaS1988 napisał(a): Auto gaśnie przy przełączaniu na gaz gdy silnik jest zimny. Może jest tak zalany, że gazu nie przepala
KubaS1988 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 6 godzin temu, przem8 napisał(a): To ten autoryzowany serwis staga w Dęblinie? Ryki ul. Lubelska
przem8 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Prawdziwi fachowcy jak widać 😂 Szkoda było tylko twojego czasu i pieniędzy.
pelonek1 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, przem8 napisał(a): Prawdziwi fachowcy jak widać 😂 Szkoda było tylko twojego czasu i pieniędzy. Co się czepiasz. Miał ubogo, pojechał na reklamację to ma teraz bogato.
KubaS1988 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego W dniu 7.02.2024 o 04:53, KubaS1988 napisał(a): Póki co jeszcze ich odwiedzę, bo pojawił się następny objaw. Auto gaśnie przy przełączaniu na gaz gdy silnik jest zimny. Auto odebrane. Podobno zostały wyczyszczone wtryskiwacze, według warsztatu to one powodowały że auto gaśnie. Ale jakoś Mnie to nie przekonuje ponieważ dalej pod obciążeniem podczas zmiany paliwa występują szarpnięcia. Jutro start na zimno wszystko zweryfikuje. Dodatkowo korekty z każdą wizytą coraz gorsze. Dwa logi zrobione dzisiaj 032 002-033 LPG
Pieterb Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) no teraz to Ci poprawili/wyczyścili 😁 ah te fachmany Edytowane 16 Lutego przez Pieterb
KubaS1988 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Pierwszy kontakt z programem STAGA. Coś można z tego wywnioskować?
przem8 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Tyle, że ktoś nie miał pojęcia o regulacji lpg. 1
Rekomendowane odpowiedzi