pe89 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Część Posiadam Audi A4 B9 rok produkcji grudzień 2019 od tego czasu męczę się z rozwiązaniem problemu wgrania nawigacji do pojazdu. Samochód kupiony w polskim salonie z brakiem nawigacji lecz z możliwością jej wgrania szukałem pomocy u miejscowych mechaników którzy odsyłają mnie do salonu, w salonie specjaliści mówią mi abym ściągną aplikację Audi na telefon i tam w opcjach powinna być możliwość zakupy nawigacji przez aplikację NIC TAKIEGO NIE MA I ciągle każą czekać aż coś się pojawi... Jeśli wchodzę w nawigacje w MMI w pojeździe pokazuje mi dokładnie NIE ZAKUPIONO LICENCJI NAWIGACJI Proszę o pomoc w tym temacie albo o jakiś kontakt do fachowców aby rozwiać problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Jak masz narzędzie diagnostyczne (VCDS lub VCP lub OBD11) i trochę pojęcia o technice i komputerach i kodowaniu, to sam sobie aktywujesz. Edytowane 23 Lutego przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Nic tu sam nie aktywuje - MIB3 , moge pomóc koszt aktywacji 2000zl dożywotnio - ASO nie pomoże - Sklep nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Myslisz, że ma już MIB3? Chyba ma MIB2 jeszcze w 2019r.Chociaż 12.2019 to już raczej MIB3 powinno być. Edytowane 23 Lutego przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe89 Opublikowano 23 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Muskel gdybym miał pojęcie i narzędzia nie szukał bym tu pomocy... To chyba logiczne Deniro skoro mówisz że pomożesz super jak prywatnie możemy się złapać ? Proszę mi jeszcze powiedzieć czy muszę mieć aktywna usługę Audi Connect wygasła mi z początkiem roku ? Posiadam również opcje wyświetlenia navi między zegarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 5 minut temu, pe89 napisał(a): Muskel gdybym miał pojęcie i narzędzia nie szukał bym tu pomocy... To chyba logiczne Nie znam Twoich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Myslisz, że ma już MIB3? Chyba ma MIB2 jeszcze w 2019r.Chociaż 12.2019 to już raczej MIB3 powinno być. to jak jest to MIB3 to jest problem i nie da sie przez vcds zrobic? MIB3 roizumiem ze to dotykowy ekran jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Tak, to MIB 3. Tam nie zrobisz nic VCDSem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 55 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak, to MIB 3. Tam nie zrobisz nic VCDSem. eee ale nie ze kompletnie nic...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Kodowania i adaptacje pozmieniasz ale navigacji tym nie uruchomisz w MIB3. Z resztą VCDS w MIB2 nawigacji także nie uruchomisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego wszystko napisalem cene adres mozliwosci zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe89 Opublikowano 5 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca W dniu 24.02.2024 o 09:27, Deniro napisał(a): wszystko napisalem cene adres mozliwosci zapraszam Deniro możesz raz jeszcze napisać cenę adres możliwości bo nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2000zl kosztuje uruchomienie dozywotniej nawigacji z dozywotnimi aktualizacjami w modelu mib3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe89 Opublikowano 7 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca W dniu 5.03.2024 o 10:43, Deniro napisał(a): 2000zl kosztuje uruchomienie dozywotniej nawigacji z dozywotnimi aktualizacjami w modelu mib3 Wszystko jasne... Gdzie cię można złapać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca slask malopolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe89 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca W dniu 24.02.2024 o 09:27, Deniro napisał(a): wszystko napisalem cene adres mozliwosci zapraszam W dniu 7.03.2024 o 19:34, Deniro napisał(a): slask malopolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe89 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca Naviecutronic.pl Rozumiem że to jest wasza strona i numer kontaktowy pod który mogę dzwonić ? I bezpośrednio skontaktuje się z tobą ? Bo mam kawałek drogi na Śląsk i mam kilka pytań ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek i lolek Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Wersje: Kod silnika: DTNB (nie ma w słowniku dot. danych profilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bios0 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Witam. Jak z gwarancją na auto po odblokowaniu android auto? Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi