michal1999 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Witam serdecznie. Jaki olej polecacie do skrzyni 5 biegowej 1.8T. Planuje wymienić i kompletnie nie wiem co zalać pomóżcie :)
michal1999 Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca 43 minuty temu, Dev napisał(a): VIN WAUZZZ8E76A238462
michal1999 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca 8 godzin temu, Dev napisał(a): G 052 532 A2 Lepiej oryginalny czy ravenola?
michal1999 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca Godzinę temu, Langista napisał(a): Ravenol Nie mogę znaleźć oleju z ta specyfikacją co kolega wyżej napisal
janusz75 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca bo raczej nie znajdziesz... jedyny olej który spełnia tą specyfikację (oprócz oryginału) to Castrol... przerabiałem ten temat dość dokładnie... i osobiście nie radzę "kombinować" z innymi zamiennikami... Castrol Syntrans V FE 75W-80 API - GL4+ Audi TL 52532
Langista Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Przecież bierzesz ravenol mtf 2 i z głowy. Te normy to sobie Castrol może pisać gdzie chce, w życiu nie uwierzę, że je spełnia. 1
Rekomendowane odpowiedzi