lidoo Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Witam, Interesuje mnie dodanie tego przycisku z zamknięciem samochodu w klapie bagażnika, Jest taka możliwość żeby to dołożyć? Nigdzie nie widziałem tutorialu.
Muskel1 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Dołożenie samego przyciski nic nie da. Musisz mieć wyposażenie klucz komfortowy (keylees entry).
akro023 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Witam Ponawiam pytanie czy jest możliwość dodawania takiego przycisku na klapie bagażnika. Mam keyless entry. Mogę otwierać z kluczyka, ale przydałoby się też zamykanie.
Muskel1 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Otwieranie z kluczyka to nie keyless entry. Keyless entry to otwieranie bez konieczności naciskania na przyciski pilota. Chwytasz za klamke i zamek odryglowuje, to jest keyless entry.
akro023 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Mam w wyposażeniu ten keyless entry więc jak dodać ten przycisk na klapie?
akro023 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Hmm, po Vin w wyposażeniu mam taką pozycję: Blokowanie drzwi i pokryw 4F2 centralny zamek "Keyless-Entry"
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Czy jak chwycisz za klamkę zamek centralny odryglowuje drzwi?
akro023 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Tak dzisiaj to zauważyłem, w sumie tak średnio mi to się podoba można to gdzieś w ustawieniach wyłączyć bo grzebałem w menu ale jakoś nie widziałem takiej opcji, żeby się nie upodobac metoda na walizkę...
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 46 minut temu, akro023 napisał(a): można to gdzieś w ustawieniach wyłączyć bo grzebałem w menu ale jakoś nie widziałem takiej opcji, Da się ale dopiero od pewnego rocznika i wersji BCM2.
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W 2019 r. powinno dać się odznaczyć w ustawieniach pojazdu, zamek centralny.
akro023 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Ok będę sprawdzać jeszcze raz. A co do tego przycisku na klapie bagażnika jak go dodać w moim przypadku?
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Kupić przycisk, przeciągnąć wiązki i podpiąć zgodnie ze schematem.
akro023 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Jest ktoś z okolic Śląska Katowice/Rybnik co ogarnia tematy programowania do b9 czy też innych modyfikacji?
Rekomendowane odpowiedzi