Mar90p Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Witam. W Audi A5 2015 gdy próbuję wejść w ustawienie System kontroli parkowania wyświetla się komunikat że wybrany system jest chwilowo niedostępny. Na wyposażeniu mam tylko czujniki parkowania z tyłu. Wcześniej opcja działa bez zarzutu aż nagle przestała.Nic nie mieszałem w zielonym menu. Wrzucam zdjęcia jak to wygląda.
Mar90p Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja Komputer nie wykazał błędów.Czujniki parkowania działają bez żadnych problemów. Tylko nie mogę wejść w ich ustawienia.
Mar90p Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja Tak. Kiedyś mogłem wejść w tą opcję. Któregoś dnia po prostu przestało działać tak samo z siebie.
Muskel1 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja (edytowane) Wstaw zdjęcia z zielonego menu z następujących pozycji: car/carbusassignment car/carprotocollschwitch Edytowane 25 Maja przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Wszystko jest w sumie ustawione tak jak powinno. Możesz na próbę zmienić PDC na CAN Komfort 1/9, następnie przeprowadzić reboot jednostki i jak wystartuje na nowo, sprawdzić czy działa.
Muskel1 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja To wróć do poprzedniego ustawienia. Możesz jeszcze wyciągnąć bezpiecznik od MMI na parę min. Może się coś zawiesiło.
Rekomendowane odpowiedzi