Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Pin 4 z wtyczki lusterka wewn. na pin 7 w przelotce drzwiowej. Pin 5 z wtyczki lusterka wewn. na pin 25 w przelotce drzwiowej.
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Pin 4 z wtyczki lusterka wewn. na pin 7 w przelotce drzwiowej. Pin 5 z wtyczki lusterka wewn. na pin 25 w przelotce drzwiowej. Jak najmniej inwazyjne to zrobić? By było jak najprościej?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Od lusterka wewn puscić wiązkę słupkami A po obu stronach do lewej i prawej przelotki.
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Od lusterka wewn puscić wiązkę słupkami A po obu stronach do lewej i prawej przelotki. Te piny z lusterka wew wpinam się w przelotke w drzwiach czy ciągnę do sterownika w drzwiach?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Do przelotki. Edytowane 22 Czerwca przez Muskel1
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Do przelotki. A tak, pisałeś wcześniej. Te piny w przelotce są puste?
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Nie pamiętam. Kurcze bo właśnie nie wiadomo czy trzeba zamówić te "wtyczki" co wspinałem się w bcm1. Łatwo się dostać do tej wtyczki w drzwiach by sprawdzić? Opisane są tam piny numerkami?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ściągasz osłonę gumową i można wypiąć złączkę. Piny są opisane.
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Ściągasz osłonę gumową i można wypiąć złączkę. Piny są opisane. Jeżeli we wtyczce będzie pin pusty to dalej w tej wtyczce w której wpinam będzie już poprowadzony i tak przewód do modułu?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Chyba tak ale nie na 100% bo dawno B8 nie rozbierałem w tym miejscu
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Chyba tak ale nie na 100% bo dawno B8 nie rozbierałem w tym miejscu Wtyczka z lusterka wew jest przy lusterku tak? Więc trzeba ciągnąć kabelki z sufitu do drzwi?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Tak, wtyczka jest przy lusterku i musisz słupkami A poprowadzić przewody do złącza w przejściówce.
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 19 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak, wtyczka jest przy lusterku i musisz słupkami A poprowadzić przewody do złącza w przejściówce. Ok. Jutro posprawdzam jak to wygląda. Dzięki
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Pin 4 z wtyczki lusterka wewn. na pin 7 w przelotce drzwiowej. Pin 5 z wtyczki lusterka wewn. na pin 25 w przelotce drzwiowej. Tak samo się wpiąć w lewych i prawych drzwiach przód tak?
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Tak. By zobaczyć kostkę to muszę od środka auta się tam dostać? Nie przez zdjęcie gumy między drzwiami?
Langista Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Wystarczy że drzwi otworzysz, wtyczka ma zatrzaski po dłuższych bokach, oraz na dole i u góry. Ten z tyłu trudno nacisnąć bo mało miejsca na palce tam jest ale da radę to zrobić.
Diego1121 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca W nowym lusterku mam dodatkowy kabelek, do czego on jest? Sterownik mam taki jak na zdj
Rekomendowane odpowiedzi