Piczar Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Cześć, nadszedł czas na wymiane turbo, więc trzeba odrazu wrzucić coś mocniejszego Od kogo brać ślimaka żeby dmuchnął te 250km? Wiadomo że geremi ale terminy są dość długie, a poterzebuje że tak powiem na za chwile szukałem po internecie i znalazłem kilka firm ale po prześledzeniu opinii na różnych forach i stronach są dość mieszane, a niechce utopić kasy i żeby auto stało niewiadomo ile.
przem8 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Ja brałem w total turbo opcje słabszą niby spokojnie na 250KM ale dmuchnęło max 240. Odczucia mieszane, bo było trochę zachodu to dobrze wystroić ale działa od ponad 70tys. Jak była nowa to pełny boost przy 2400 nawet generowało, teraz coś około 2600-2700 ale i tak przy 2500 dmucha więcej niż seria Czekałem około 3dni roboczych na turbine i starej nie oddawałem tylko sprzedałem za więcej niż wynosiła kaucja.
Dev Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca tutaj zapytaj: Geremi VAG Garage | Białystok WWW.FACEBOOK.COM Geremi VAG Garage, Białystok. 1707 osób lubi to · 375 użytkowników tu było. MCS&TC 20VT
Rekomendowane odpowiedzi