Langista Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Tak właściwie to zawsze można jakiejś 'suchej' farby poszukać i takie wnętrze przekolorować. Na pewno coś jest co się wciera a potem tylko zabezpiecza, tak jak to jest ze skórą.
Monti Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Przecież materiały na meble też jakoś się farbuje 😁
Ivanek Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca @Monti Niektórzy się tak spinają, że zastanawiam gdzie który portal ma niższy poziom, myślałem że tu są poważni ludzie. Dzięki wielkie, postaram się aktywnie prowadzić wątek. No ten B6 umiera jak to auto no ale będzie niebawem wystawione za cenę smartfona więc jak ktoś chce gruza to może kupi 👀😂
Langista Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 6 godzin temu, Monti napisał(a): Przecież materiały na meble też jakoś się farbuje 😁 Tylko w meblach nie ma problemu z odklejającym się materiałem po pomalowaniu, a podsufitka czy słupki mogą się jak najbardziej odkleić.
Ivanek Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca 23 minuty temu, Langista napisał(a): Tylko w meblach nie ma problemu z odklejającym się materiałem po pomalowaniu, a podsufitka czy słupki mogą się jak najbardziej odkleić. Niestety bardzo wiele B6 i B7 cierpi na syndrom podlaskiego Dubaju
bombelm7 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca W dniu 23.07.2024 o 12:34, czareq napisał(a): Zderzak z przodu jakoś średnio spasowany Hmm... Jak wiele elementów wpływa na spasowanie tego zderzaka? A może istnieje jakiś wymiar w 0.100 odległości maski od zderzaka w jego dwóch stycznych? Może wprowadzę jakieś zmiany u siebie bo prócz zmiany samego zderzaka mam jeszcze grill z S4 to już chyba całkiem mam krzywy ten przód... I lany w pysk łącznie z podłużnicami. 65% b7 które widzę jeżdżą że źle "wy regulowanym" zderzakiem. Problem w tym że do większości napraw i ingerencji zderzak się zrzuca a potem mechanikom nie chce się go jakoś specjalnie ustawiać a możliwości jest wiele. Czasami wymienia się i montuje na nowo regulację wysokości "i odległości" jak to robiłem u siebie - groszowe sprawy. Bo lubi się obrócić. Reszta wychodzi sama z siebie. No ale... Wychodzi na to że mam B7 od 4 lat troszkę z przodem miałem styczności - niewiele tam... i dalej nie wiem o przodzie nic... 1
Ivanek Opublikowano 12 Sierpnia Autor Opublikowano 12 Sierpnia Są i moje blachy, na których mi zależało. Dość łatwe do zgadnięcia co oznaczają
Ivanek Opublikowano 12 Sierpnia Autor Opublikowano 12 Sierpnia SH A4B7G Były spalone całkiem lampki rejestracji, wpadły Darkowe. Jeszcze myślę czy przednie postojówki dobrać LED czy zwykłe.
afroo. Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia 17 godzin temu, Ivanek napisał(a): Były spalone całkiem lampki rejestracji, wpadły Darkowe. Kto to Darek? 🧐 Promotor? Trochę mocno dają, mi Tomnikowe najlepiej siedziały bo delikatnie oświetlały tablicę, a nie dwa pasy wszerz i wzdłuż za samochodem. Teraz jak padły to długo szukałem czegoś podobnego i zdecydowałem się na powrót do zwykłych C5W z Powerteca i jestem zadowolony, bo kosztują 8zł za parę
Ivanek Opublikowano 13 Sierpnia Autor Opublikowano 13 Sierpnia 4 godziny temu, afroo. napisał(a): Kto to Darek? 🧐 Promotor? Trochę mocno dają, mi Tomnikowe najlepiej siedziały bo delikatnie oświetlały tablicę, a nie dwa pasy wszerz i wzdłuż za samochodem. Teraz jak padły to długo szukałem czegoś podobnego i zdecydowałem się na powrót do zwykłych C5W z Powerteca i jestem zadowolony, bo kosztują 8zł za parę Nie, Dariusz Jabłoński, co mi robił lampy do B6, według mnie ma lepsze żarówki i lepsze ceny, lepszy kontakt. Tera od niego będę brał postojówki po 10zl do b7, bez błędu i jakieś słabsze co nie padną za 8 mięsiecy. Wziąłem od niego prawie całe wnętrze, sufit ogarnięty, jeszcze schowek i drzwi czerwone żarówki i podświetlenie nóg. Potem wezmę drl i wsteczne też. Polecam mocno bo człowiek godny polecenia. Za rejestrację chyba 45-50zl za komplet? Całe moduły. Na żywo jest to słabsze niż te 18 diodowe z allegro typowe.
PiterA4 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia pare tygodni i gwiazdka im przygaśnie to standart moje na początku tak napierdalały że kumpel mi pokazywał że mam najebane w głowie
Monti Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 3 godziny temu, PiterA4 napisał(a): pare tygodni i gwiazdka im przygaśnie to standart moje na początku tak napierdalały że kumpel mi pokazywał że mam najebane w głowie Oj tam, wziąć kawałek izolacyjnej taśmy i pół lampki zakleić, problem z dyni.
Adam87 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 12 minut temu, Monti napisał(a): Oj tam, wziąć kawałek izolacyjnej taśmy i pół lampki zakleić, problem z dyni. Ja u siebie 'poprawiłem' sprayem😅
Monti Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 10 minut temu, Adam87 napisał(a): Ja u siebie 'poprawiłem' sprayem😅 I to jest myśl techniczna, szanuję 😁 1
Ivanek Opublikowano 14 Sierpnia Autor Opublikowano 14 Sierpnia 56 minut temu, Adam87 napisał(a): Ja u siebie 'poprawiłem' sprayem😅 Jaki spray? Czarny po prostu?
Adam87 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia 35 minut temu, Ivanek napisał(a): Jaki spray? Czarny po prostu? Tak, delikatnie żeby nie zamalować całkiem i jest super.
DubixPL Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Ja miałem pod ręką folię do przyciemniania lamp. Przykleiłem chyba 5 warstw i teraz nic nie oślepia. 1
afroo. Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Szpreje, taśmy, duperele. A wystarczyło nie wkładać takich doyebanych ledów 2
Rekomendowane odpowiedzi