man0fmayhem Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Witam koledzy Sprzedałem RNSE kupiłem chińczyka i wziąłem się za montaż, niestety nie gra ani jeden głośnik za wyjątkiem dwóch pasywnych na desce. pospinałem wszystkie kable i zostały tylko dwa AMP CON i ANT CON Audi mam ze wzmacniaczem, zakładam że musiałbym jeszcze podłączyć pod instalację auta kabel z naklejką „AMP CON” w celu wzbudzenia wzmacnicza, niestety nie mam bladego pojęcia nawet ze schematem. pomoże ktoś?
P.Wiśnia Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Wtyczka D pin numer 13. 13 - U14 ST DSP (Radio On)
man0fmayhem Opublikowano 22 Lipca Autor Opublikowano 22 Lipca 12 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Wtyczka D pin numer 13. 13 - U14 ST DSP (Radio On) Tylko że w tym miejscu u mnie z oryginalnego quadlocka wychodzi żółty kabel zakończony wtyczką, jak na foto.
man0fmayhem Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca Panowie zaczęło grać, z tym że nie działa prawy dolny głośnik. przy głośniku 3-3,5v a na wyjściu ponad 10v o co może biegać?
Rekomendowane odpowiedzi