Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana silniczka lusterka w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w celu wymiany uszkodzonego silniczka (ruch wkładu, nie składanie) Muszę rozebrać obudowę lusterka? Czy dam radę go wymontować po zdjęciu samego wkładu z powierzchnią lustrzaną?

Opublikowano

nie wiem czy dasz rade bez ściągania obudowy, ale przecież to są dwie śrubki od spodu lusterka i 1min roboty - nie trzeba do tego ściągać lusterka z drzwi, bo pewnie to Cię przeraża

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

nie wiem czy dasz rade bez ściągania obudowy, ale przecież to są dwie śrubki od spodu lusterka i 1min roboty - nie trzeba do tego ściągać lusterka z drzwi, bo pewnie to Cię przeraża

Nie, sa urwane, ale odrobina myslenia Cie przeraza jak widze. Smutne. PS Ściągnięcie lusterka z drzwi to kwestia 15minut, nie widzę w tym nic specjalnie trudnego.

Sprawdzę zatem sam czy da radę wyjąć ten silniczek, dzięki za nic.

Edytowane przez Alduric
Opublikowano
28 minut temu, Alduric napisał(a):

Nie, sa urwane, ale odrobina myslenia Cie przeraza jak widze. Smutne. PS Ściągnięcie lusterka z drzwi to kwestia 15minut, nie widzę w tym nic specjalnie trudnego.

Sprawdzę zatem sam czy da radę wyjąć ten silniczek, dzięki za nic.

Kolego nie wiem co miałeś na myśli pisząc powyższe, ale ja nie pisałem o ściągnięciu lusterka tylko o ściągnięciu jego obudowy, bo o tym pisałeś. Poza tym nie wiem co masz "urwane"??

A tak poza tym to ty moim myśleniem się nie przerażaj ;)

Smutne.

Opublikowano

Tak