Alduric Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Czy w celu wymiany uszkodzonego silniczka (ruch wkładu, nie składanie) Muszę rozebrać obudowę lusterka? Czy dam radę go wymontować po zdjęciu samego wkładu z powierzchnią lustrzaną?
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca nie wiem czy dasz rade bez ściągania obudowy, ale przecież to są dwie śrubki od spodu lusterka i 1min roboty - nie trzeba do tego ściągać lusterka z drzwi, bo pewnie to Cię przeraża
Alduric Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca (edytowane) 34 minuty temu, Lukasz_mk2 napisał(a): nie wiem czy dasz rade bez ściągania obudowy, ale przecież to są dwie śrubki od spodu lusterka i 1min roboty - nie trzeba do tego ściągać lusterka z drzwi, bo pewnie to Cię przeraża Nie, sa urwane, ale odrobina myslenia Cie przeraza jak widze. Smutne. PS Ściągnięcie lusterka z drzwi to kwestia 15minut, nie widzę w tym nic specjalnie trudnego. Sprawdzę zatem sam czy da radę wyjąć ten silniczek, dzięki za nic. Edytowane 24 Lipca przez Alduric
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 28 minut temu, Alduric napisał(a): Nie, sa urwane, ale odrobina myslenia Cie przeraza jak widze. Smutne. PS Ściągnięcie lusterka z drzwi to kwestia 15minut, nie widzę w tym nic specjalnie trudnego. Sprawdzę zatem sam czy da radę wyjąć ten silniczek, dzięki za nic. Kolego nie wiem co miałeś na myśli pisząc powyższe, ale ja nie pisałem o ściągnięciu lusterka tylko o ściągnięciu jego obudowy, bo o tym pisałeś. Poza tym nie wiem co masz "urwane"?? A tak poza tym to ty moim myśleniem się nie przerażaj Smutne.
Rekomendowane odpowiedzi