fabian04 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2024 Mikołaj już był, czekam tylko na resztę puzzli 😎 2
fabian04 Opublikowano Czwartek o 14:59 Autor Opublikowano Czwartek o 14:59 108k km na blacie, tym samym wymiana oleju (Ravenol VST 5w40) + prewencyjnie wpadła nowa odma (ori ASO 06H103495AK) i świece (NGK 1675). Od poprzedniej wymiany oleju konsumpcja na zawrotnym poziomie 200ml ✌️ Stan starych świec: No i przy okazji dodatnich temperatur doczekała się w końcu ręcznego mycia. Nie mogę doczekać sie wiosny, by w końcu zdjąć te szpetne zimówki 😅 1
fabian04 Opublikowano wczoraj o 14:05 Autor Opublikowano wczoraj o 14:05 Jest i coś na co czekałem od dłuższego czasu - Obszyta, ścięta, zmodyfikowana kiera + gałka biegów. Kierownica jest robiona na wzór ORI ściętej, boki w skórze perforowanej, dodane bicepsy górne i wąsy. Do tego wleciały łopatki RS4, dechroming i obszywana poducha. Do kompletu gałka w skórze perforowanej. Dekory aktualnie kompletnie nie pasują, ale jak tylko uda mi się znaleźć jakieś ciekawe z chromowaną wstawką to wlecą w piano black 🙃 1
Gorczyk Opublikowano wczoraj o 19:36 Opublikowano wczoraj o 19:36 Nie no, takie fanty cieszą oko i kierownika zapewnie 🥰 jest naprawde przyjemnie!!! 1
Dev Opublikowano wczoraj o 21:11 Opublikowano wczoraj o 21:11 Prawidłowe oznaczenie tej skrzyni to: 8HP55A
fabian04 Opublikowano wczoraj o 21:43 Autor Opublikowano wczoraj o 21:43 31 minut temu, Dev napisał(a): Prawidłowe oznaczenie tej skrzyni to: 8HP55A A widzisz, nawet nie wiedziałem. Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi