mac_nick Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Cześć, Mam A4 B8 2.0 TDI CJCC 120KM i problem, że czuję drgania na jałowym. Po przerobieniu forum wymieniłem zawór regulacji ciśnienia na listwie CR, zrobiłem reset ustawień ale problem jak był tak jest. Wtryski sprawdzone, są ok. Poduszki silnika też były relatywnie niedawno wymieniane. Co może być problemem? Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia dwumasa do weryfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac_nick Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Dwumas wymieniany jakiś rok temu, drgania były przed wymianą i po wymienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekv6 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 8.08.2024 o 14:47, mac_nick napisał(a): Wtryski sprawdzone, są ok Wtryski wyjęte i sprawdzone na przelewy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archiwum Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia ja dodam że u siebie zmieniłem dwumas i sprzegło i drgania na jałowym biegu zniknęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasza4b8 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Witam mam podobny problem również wymieniałem komplet dwumasa rozrząd wtryski pompę wysokiego ciśnienia i dalej nie ma poprawy. Praca wtrysków w normie teraz zacząl się krztusić na wolnych obrotach niemam pojęcia co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi