Bartek222_2 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Witam wszystkich, przychodzę do Was z prośbą o pomoc. Szukałem chyba wszędzie odpowiedzi na swoje pytanie,lecz nie potrafiłem znaleźć.. Głównie chodzi o olej, jaki olej zalecacie do silnika 3.0 TDI BKN, po zakupie autka mechanik stwierdził że najlepszym olejem będzie Castrol Edge 5w30 LL i troszkę się naczytałem odnośnie tych long life i teraz nie wiem czy go zmienić czy zostawić, co polecacie zrobić? Z góry dziękuje i jeśli trafiłem jakoś w zły dział to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Motul Clean 5W40 C3, wymiana max co 10000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivanek Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Kupiłem ten od Specol, wlałem 3 dni temu do swojego BKN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi