Diego1121 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Witam. Czego tutaj brakuje? Widzę, że u góry na grillu są zapięcia do czegoś, nie chodzi mi o tą górną osłonę, tylko do czego są zapięcia na grillu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Górnej plastikowej osłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego1121 Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Tą osłonę mam. Tylko grill ma jeszcze u góry zaczepy oraz miejsce na przykręcenie śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Te otwory nie są śruby tylko na kołki rozporowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) 15 godzin temu, Diego1121 napisał(a): Czego tutaj brakuje? Wydaje mi się że brak wzmocnienia grilla które przychodzi od tyłu . Edytowane 11 Sierpnia przez mariusz36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego1121 Opublikowano 11 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 10 godzin temu, mariusz36 napisał(a): Wydaje mi się że brak wzmocnienia grilla które przychodzi od tyłu . Jak ono wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Godzinę temu, Diego1121 napisał(a): Jak ono wygląda? Wpisz w przeglądarce „ wzmocnienie grilla A4b8 . Chciałem Ci zrobić zdjęcie , ale tu nie mogę wkleić , nie wiem czemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi