Kindzixx Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Witam chciałbym żeby mi ktoś pomógł wybrać downpipe do a4 b7 1.8t quattro 2005r Czy lepiej kupić z termoizolacja? Czy samemu oddać do izolacji? Nie chciałbym sam szukać i kupować w ciemno zeby nie kupić jakiegoś bubla
R4xx Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Na pewno zrobię antyreklamę dla fmic. Rozszczelnił się po 6 miesiącach. Finalnie mam od @bartez80 i jest git. Tu masz więcej: Kolorowy od fmic'a: Edytowane 23 Sierpnia przez R4xx
george Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września W dniu 23.08.2024 o 09:26, Kindzixx napisał(a): Witam chciałbym żeby mi ktoś pomógł wybrać downpipe do a4 b7 1.8t quattro 2005r Czy lepiej kupić z termoizolacja? Czy samemu oddać do izolacji? Nie chciałbym sam szukać i kupować w ciemno zeby nie kupić jakiegoś bubla O ile jeszcze szukasz to Downpipe 2,75" 1.8t Audi VW Termoizolowany | custom-hoffman.pl CUSTOM-HOFFMAN.PL Downpipe 2,75" 1.8t Audi VW Termoizolowany Downpipe (rura zamiast katalizatora) pasuje idealnie (bez żadnych przeróbek) do wszystkich aut gtupy vag z silnikiem 1.8t montowanym wzdłużnie między innymi:...
szpakuziom Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Ja szczerze bym się 5 razy zastanowił, czy warto wkładać DP. Może i mój samochód nie powala mocą, bo około 200km, ale dla przykładu jak wsadziłem DP nie odczułem różnicy, a jak była, to była tak niewielka, że nie było czuć. Za to było czuć z wydechów Wsadziłem sportowego kata od hoffmana i spokój ze śmierdzącymi spalinami i problemami związanymi z przeglądami i wyjazdami choćby do Niemiec. Jeżdżę już z 3 lata na tym sportowym i jest OK Wiadomo, że DP jest tańszy, ale po co problemy.
przem8 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Nie wiem co wy macie z tym smrodem z wydechów na dp. Kilka lat tak jeździłem i na lpg było bezwonnie, a na benie na zimnym delikatnie było czuć ale bez tragedii. 1
afroo. Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 4 godziny temu, przem8 napisał(a): Nie wiem co wy macie z tym smrodem z wydechów na dp. Kilka lat tak jeździłem i na lpg było bezwonnie, a na benie na zimnym delikatnie było czuć ale bez tragedii. Może to mamy, że tego smrodu nie czujesz Ty, kiedy jedziesz tym samochodem, a czują wszyscy wokół Ciebie, a przede wszystkim za Tobą.
george Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września W dniu 28.09.2024 o 10:20, szpakuziom napisał(a): Ja szczerze bym się 5 razy zastanowił, czy warto wkładać DP. Może i mój samochód nie powala mocą, bo około 200km, ale dla przykładu jak wsadziłem DP nie odczułem różnicy, a jak była, to była tak niewielka, że nie było czuć. Za to było czuć z wydechów Wsadziłem sportowego kata od hoffmana i spokój ze śmierdzącymi spalinami i problemami związanymi z przeglądami i wyjazdami choćby do Niemiec. Jeżdżę już z 3 lata na tym sportowym i jest OK Wiadomo, że DP jest tańszy, ale po co problemy. Również niedawno kupiłem od Hoffmana sportowego kata i jest różnica. W porównaniu do pustej puszki poprawił się dół. W dniu 28.09.2024 o 12:35, przem8 napisał(a): Nie wiem co wy macie z tym smrodem z wydechów na dp. Kilka lat tak jeździłem i na lpg było bezwonnie, a na benie na zimnym delikatnie było czuć ale bez tragedii. Na zimnie było czuć benzynę, a LPG wysiadając nieznacznie, bardziej za autem.
szpakuziom Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 8 godzin temu, george napisał(a): Również niedawno kupiłem od Hoffmana sportowego kata i jest różnica. W porównaniu do pustej puszki poprawił się dół. Na zimnie było czuć benzynę, a LPG wysiadając nieznacznie, bardziej za autem. Ja tego dołu nie zauważyłem zbytnio, może jestem mało spostrzegawczy. Może też dlatego, że mam spore rury i fmica 230, a turbo zostało k03, no i fazator bez cewki, bo ponoć też trochę dół spada w stosunku do tego z cewką.
Rekomendowane odpowiedzi