kamilloo2188 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Cześć Mam takie pytanie Czy ktoś z Was ubezpieczał już w tym roku Audi A4 b6? Chodzi o to że w zeszłym roku płaciłam za ubezpieczenie podstawowe około 500 zł A w tym najtańsza polisa jaka znalazłem to ponad 1000 Zł Czy ubezpieczenia tak poszły w górę czy co jest grane ? Może ktoś wie coś na ten temat ? Dzięki
Koalakm Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września caly czas wszystko w gore niestety, ale popatrz na porownywarkach, jak rankomat, punkta
VRGOOD Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września To ja znów mam coraz taniej rok w rok 😅 tyle że 2.7 silnik, płacę 389 zł - ubezpieczam w MTU. Też zależy ile km rocznie robisz i jakie województwo, wiek, lata posiadanych PJ
kamilloo2188 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września Ja wiem że jest dużo warunków które ustosunkowują cenę No ale 100 % więcej za coraz starsze auto ? Patrzylem na ranokamt itp wszędzie około 1000 zł
Hugo Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Robiłem teraz polisę OC na Ibizę dla sąsiadki. Rok temu 1280zł w Link4 miała. Teraz dostała ofertę przedłużenia za 1500zł. Finalnie zrobiłem jej w Warcie za 1030zł 😉 bardzo dużo parametrów ma wpływ na cenę końcową.
kamilloo2188 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września Widzi Pan to jest jeszce tanie,.a ja mam 100% więcej ? Coś mi tu nie pasuje ?:(
Koalakm Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 28 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Patrzylem na ranokamt itp wszędzie około 1000 zł ja za B9 mam 570... masz jakies znizki?
Langista Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Jak dostałeś jakiś mandat to też dźwiga cenę OC. Szukaj na rankomat/mini/beesafe I z tych 3 wybierz jedną najtańszą.
kamilloo2188 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września Żadnego mandatu nie miałem Na rankomacie najniższe 1100 Dzięki za info będę szukał
Koalakm Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września kluczowe sa znizki, brak szkod z Twojej winy i wiek...
kamilloo2188 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września No nie mam właśnie żadnych szkód A wiem o rok jestem straży przecież
Langista Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Ale oc podobno mega do góry też poszło w tym roku, więc może to mieć z tym dużo wspólnego.
Rekomendowane odpowiedzi