kamelus_ Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja W dniu 7.05.2025 o 09:08, NervaR napisał(a): Bedzie niżej 😁Wrzucam gwint AP 😎 Dołóż i kup coś sensowniejszego. AP różnie siada i z czasem skrzypi jao stary tapczan. Kup lepiej Eibacha. Niebo lepszy
NervaR Opublikowano 9 Maja Autor Opublikowano 9 Maja Hmm to jest chyba najtrudniejszy wybór w życiu 🤣 Wybór padł na AP bo jest to bardzo miękki gwint, agresywnych spasów nie będzie i zależy mi na komforcie mimo wszystko. Myślałem jeszcze nad ST regulowanym, ale cena dużo wyższa 14 godzin temu, kamelus_ napisał(a): Dołóż i kup coś sensowniejszego. AP różnie siada i z czasem skrzypi jao stary tapczan. Kup lepiej Eibacha. Niebo lepszy
kamelus_ Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 1 godzinę temu, NervaR napisał(a): Hmm to jest chyba najtrudniejszy wybór w życiu 🤣 Wybór padł na AP bo jest to bardzo miękki gwint, agresywnych spasów nie będzie i zależy mi na komforcie mimo wszystko. Myślałem jeszcze nad ST regulowanym, ale cena dużo wyższa Eibach i KW też mega komfortowy
NervaR Opublikowano 9 Maja Autor Opublikowano 9 Maja 6 godzin temu, kamelus_ napisał(a): Eibach i KW też mega komfortowy Dobra namówiłeś Biorę ST z regulacją twardości, to samo co KW v2 tylko bez Inoxa
NervaR Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja Jeszcze potrzebna zawiecha ale już coś widać 💪
BartoszSoldier Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Eeee ładnie panie 👏 tylko niżej, zdecydowanie niżej i oponkę czarnidłem smaruj, fajny efekt będzie
NervaR Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja Mały spocik z przyjacielem @lewiatan1989 😎 Messenger_creation_FEE58830-9414-48B3-8BED-F0A54CD6FA5F.mp4 3
Rob@k Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 42 minuty temu, Gorczyk napisał(a): Jakiej firmy zamówiłeś? Pisał, że ST. 1
Rob@k Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) Będę w Lipcu w Lęborku to muszę podjechać i zobaczyć na żywo. @lewiatan1989 jego auto już widziałem w BT. Ale wtopa teraz patrzę, że twoje też było. Edytowane 13 Maja przez Rob@k 1
MaTeo85 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 14 godzin temu, Rob@k napisał(a): Będę w Lipcu w Lęborku to muszę podjechać i zobaczyć na żywo. @lewiatan1989 jego auto już widziałem w BT. Ale wtopa teraz patrzę, że twoje też było. Przyjechał kozą na zimówkach, to mogłeś nie zauważyć ze było 🤪 Ale nowy setup robi robotę, muszę też na żywo zobaczyć... 1
Rob@k Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 12 minut temu, MaTeo85 napisał(a): Przyjechał kozą na zimówkach, to mogłeś nie zauważyć ze było 🤪 Całkiem możliwe, w sumie coś tam wystawało z pod śniegu . Do lipca będzie na dole. 1
NervaR Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja (edytowane) 17 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Jakiej firmy zamówiłeś? St z regulacją twardości, odpowiednik kw v2 Spoko chłopaki na razie nie było na co patrzeć za bardzo. Dobra seria z akebono, ale pomału to się zmienia 😎 Edytowane 14 Maja przez NervaR
Rekomendowane odpowiedzi