BartoszSoldier Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Większość tych podciśnień to można śmiało się pozbyć 😉 Jaki zapach białego gekona?
Gorczyk Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia W nie których przypadkach byłoby super... Gekon zapach pomarańcza z delikatnym drewnem. Nawet przyjemny 💪
BartoszSoldier Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Kupiłem klasycznego czarnego gekona, po 4 dniach się skończył zapach 🤣
Gorczyk Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia Nie strasz bo też już powoli nie czuje 😄
BartoszSoldier Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Wunderbaum’a można było jeszcze zapalniczka podgrzać to z 3 dni jeszcze było czuć 😅🤣 1
Gorczyk Opublikowano 10 Stycznia Autor Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) No to wolnymi krokami do przodu. Tylne boczki pod elektryczne szyby już zapakowane i wymyte, czekają na swoją kolej. Musiałem dokupić dwa przednie boczki w alcantarze. Dziś rozebrany w mak drobny i poskładany z dwóch, powybierałem to co ładniejsze. Przyznam ze w komplecie ta alcantara bedzie dobrze wyglądać 😊 Przy okazji czujnik pedała hamulca zmieniony, po małych perypetiach zadziałało. Muszę później zobaczyć i usunąć błąd i mam nadzieje, że kontrolki ESP już nie zobaczę. Edytowane 10 Stycznia przez Gorczyk 1
Gorczyk Opublikowano Piątek o 19:42 Autor Opublikowano Piątek o 19:42 Kolejny boczek w alcantarze czeka na dopieszczenie, to już ostatni. Ale muszą dojść jeszcze przyciski i uchwyt pod nie, wpadnie też manipulator od składanych luster, tak przyszłościowo jakby mnie natchnęło 😗 W tym tygodniu wymieniłem też śruby od zbieżności tył i tuleje, razem spiekły się na amen, ale operacja udana i geometria ustawiona poprawnie 💪 Pod maską zawitała też osłona na zbiorniczki no i tutaj wszystko pięknie ale RS-y na zbiorniczku wyrównawczym mają dodatkowy uchwyt tej osłony no a zbiorniki różnią się wyjsciem króćca no i po małej podyfikacji osłona przy ścianę grodziowej już nie lata, oczywiście wymyłem ją i pomalowałem strukturą, efekt oceńcie sami ☺️
Ivanek Opublikowano Sobota o 04:56 Opublikowano Sobota o 04:56 Brakuje śrubki od chwytaka powietrza do pasa 😂
Gorczyk Opublikowano Sobota o 05:04 Autor Opublikowano Sobota o 05:04 5 minut temu, Ivanek napisał(a): Brakuje śrubki od chwytaka powietrza do pasa 😂 Zgadza się, po ostatnich spasowaniach obudowy filtra, która była źle zamontowana za cholere nie mogę spasować tego chwytaka do pasa. Jedyny plus taki, że ta harmonijka do łączenia 2 elementów jest sztywno zamontowana i nie mi tam nie fruwa.
Ivanek Opublikowano Sobota o 09:15 Opublikowano Sobota o 09:15 Ja to w obydwóch autach mam po prostu włożone nawet tego nie skręcam, do żarówki czy filtra to wtedy podnoszę do góry i robota idzie 😂
Gorczyk Opublikowano Sobota o 09:33 Autor Opublikowano Sobota o 09:33 17 minut temu, Ivanek napisał(a): Ja to w obydwóch autach mam po prostu włożone nawet tego nie skręcam, do żarówki czy filtra to wtedy podnoszę do góry i robota idzie 😂 W sumie też racja, szybko i po temacie!
Ivanek Opublikowano Sobota o 09:51 Opublikowano Sobota o 09:51 17 minut temu, Gorczyk napisał(a): W sumie też racja, szybko i po temacie! Te śruby nic nie zmieniają, to jest tak napięte i włożone w filtr że chyba jedynie dzwon przodem to przestawi, w sumie ze śrubami też przestawi, a tak to masa mniejsza, spalanie mniejsze, a nie jakiś azot do kół 😂 1
Rekomendowane odpowiedzi