te3ste Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Cześć, szukałem programu oraz kabla z złączem USB do kodowania AUDI A4 w przystępnej cenie. może coś podeślecie bądź jeżeli temat był już poruszany to podrzucicie link - szukałem ale nie znalazłem 😕 Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu https://www.vcds.pl/index.php?mod=sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu No ale chyba używasz telefon ? Wtedy bez usb , obd eleven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu VCPSYSTEM ® :: VCP CAN PROFESSIONAL :: VCP CAN PROFESSIONAL SYSTEM manufacturer official shop WWW.OBD2.PL interfejs diagnostyczny VAG CAN USB OBD2, oprogramowanie Vag Can Professional wersja CAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
te3ste Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Muskel1 - tutaj to chyba bardziej PRO są i dość duży budżet. Lukaa5 - telefon ale może też być laptop. DEV - dzięki! Już Wam mówię w czym problem - chciałbym aktywować sobie np. funkcję podświetlania drzwi, jak założę instalację. Albo np. na chwile obecną doczytałem że mogę również aktywować asystenta świateł drogowych w moim A4. Nawet widziałem że Muskel1 w poście (Asystent świateł drogowych w A4 B9 - brak funkcji w MMI) dodał kodowanie, dlatego chciałbym zamówić jakiś sprzęt nie wiem z allegro, ali, cokolwiek co umożliwi w podstawowym stopniu takie kodowanie wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi