poziek Opublikowano Środa o 10:46 Opublikowano Środa o 10:46 Informacyjnie...gdyby komuś coś przyszło do głowy... Just a moment... PORTALTATRZANSKI.PL
Hugo Opublikowano Czwartek o 18:55 Opublikowano Czwartek o 18:55 W dniu 3.03.2025 o 12:56, Rob@k napisał(a): Bo, co się dzieje w Bukowinie zostaje w Bukowinie 🤣 2 1
Rob@k Opublikowano Czwartek o 19:02 Opublikowano Czwartek o 19:02 7 minut temu, Hugo napisał(a): Naklejki takie powinny być 🤣 2
Michu1996 Opublikowano Czwartek o 20:57 Opublikowano Czwartek o 20:57 2 godziny temu, Hugo napisał(a): Idealny motyw na t-shirt 😋 1
Prymusik Opublikowano Piątek o 18:44 Opublikowano Piątek o 18:44 Hej. Czy jest szansa na dopisanie jednej lub dwóch osób? Znajomi będą wiedzieć czy będą mieć urlop dopiero 10-11.03 . Pozdrawiam
xXPiotrekXx19 Opublikowano Sobota o 14:40 Opublikowano Sobota o 14:40 Witam przepraszam za spóźniony przelew pozostałości do zapłaty i mam nadzieję że z okazji dnia kobiet będzie mi wybaczone 😂 1
Hugo Opublikowano Sobota o 17:32 Opublikowano Sobota o 17:32 2 godziny temu, xXPiotrekXx19 napisał(a): mam nadzieję że z okazji dnia kobiet będzie mi wybaczone 😂 Jeżeli świętujesz, to jak najbardziej. Najlepszego 😂
Rekomendowane odpowiedzi