Johnu Opublikowano Wtorek o 04:57 Opublikowano Wtorek o 04:57 Mam problem z błędem w module 75 o numerze u101400 błędne kodowanie. Przez co mam wrażenie że są zakłócenia w działaniu do aplikacji. Czy da się w jakiś sposób to rozgryźć VCP byłbym wdzięczny za podpowiedź.
turzol Opublikowano Wtorek o 07:21 Opublikowano Wtorek o 07:21 2 godziny temu, Johnu napisał(a): Mam problem z błędem w module 75 o numerze u101400 błędne kodowanie. Przez co mam wrażenie że są zakłócenia w działaniu do aplikacji. Czy da się w jakiś sposób to rozgryźć VCP byłbym wdzięczny za podpowiedź. Jaką masz wersję SW tego modułu OCU?
turzol Opublikowano Wtorek o 16:10 Opublikowano Wtorek o 16:10 Błąd raczej sporadyczny spowodowany zakłóceniem podczas rozruchu. Problem opisany w załączonym TPI MC-10176424-0001.pdf
Johnu Opublikowano Wtorek o 16:34 Opublikowano Wtorek o 16:34 Czytałem ten biuletyn. Błąd się u mnie pojawia jako sporadyczny. Z ciekawości sprawdzałem drugie auto w którym aplikacja działa bez zarzutu nie miał żadnych błędów w tym module. 403 Forbidden WWW.AUDIWORLD.COM Tutaj link do tematu tego błędu również mu apka nie działała dokonać sprawnie. Rzekomo wykonano jakaś aktualizacje tego modułu? T
turzol Opublikowano Wtorek o 20:43 Opublikowano Wtorek o 20:43 (edytowane) Mozesz sflashować OCU do wyższej wersji, powinno pomóc. Zalecam to robić po DOIP bo aktualizacja Telematyki waży ponad 100mb i na zwykłym połączeniu będzie szła godzinami. Edytowane Wtorek o 20:44 przez turzol
Rekomendowane odpowiedzi