Gregory30 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Witam, mam prośbę o analize logów. Auto dostało muła, ciągnie gorzej. Szczelność sprawdzona, odma niedawno zrobiona. Przepływka nie mierzy za mało? Benzyna: VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs.
Łukasz13 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W aucie jest program, turbo niedoładowuje, sporo cofa zapłony, zrób loga 115 z odłaczona wtyczką n75, katalizator nie zapchany?
Gregory30 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Łukasz13 napisał(a): W aucie jest program, turbo niedoładowuje, sporo cofa zapłony, zrób loga 115 z odłaczona wtyczką n75, katalizator nie zapchany? Katalizator nie był sprawdzany, chciałem podmienić przepływkę i sprawdzić. Log z odłączoną wtyczką jutro będę miał możliwość zrobić. Ogólnie mam wrażenie że muła dostał przy problemie z gazem, gdy zaczęły wypadać zapłony przez lpg momentalnie poczułem obcięcie mocy, jeszcze dwa tygodnie temu jeździł normalnie i doładowywał do tych 2000mbar. Usterka z lpg rozwiązana została a obcięta moc jak była tak jest choć momentami mam wrażenie że jest jakby lepiej. Edytowane 7 godzin temu przez Gregory30
Rekomendowane odpowiedzi