Fikass Opublikowano Wtorek o 17:07 Opublikowano Wtorek o 17:07 (edytowane) Cześć, Zrobiłem konwersję w Q5 8R - MMI 3GP. Z: HN+_US_AU3G_PO942 na HN+_EU_AU3G_K0942_3_. Wszystko poszło ładnie. Oczywiście wcześniej zmiana EEPROM i .zdc z VCP. Niestety mam problem z menu "CAR" - utraciło ono większość funkcji: VCDS pokazuje błąd: Potem ogarnąłem, że ten błąd był już przed konwersją. Niestety nie sprawdziłem przed aktualizacją czy menu CAR działało. Czy do aktywacji tego trzeba coś w green menu zmienić, czy .zdc z VCP? Czy jest to uszkodzenie wiązki/światłowodu? Edytowane Wtorek o 17:10 przez Fikass
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 20:20 Opublikowano Wtorek o 20:20 Trzeba w zielonmy menu sprawdzić czy ustawienia są poprawne. Tylko mając o tym pojęcie, bo grzebanie w zielonym menu z brakiem znajomości i doświadczenia skończy się w ASO, co w tym przypadku sprowadzi się końcowo do wgrania na nowo wersji US.
Fikass Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Dokładnie - wychodzi na to, że ktoś w USA jeszcze zmienił MMI i nie zakodował poprawnie. Jak wysunałem jednostkę to było widać napisy białym korektorem - więc coś, ktoś robił. Trochę czasu w GM i naprawione
Rekomendowane odpowiedzi