dawidd95 Opublikowano wczoraj o 11:41 Opublikowano wczoraj o 11:41 Część mam problem. Kupiłem audi a4 b6 z radiem Pioneer i dopiero zauważyłem że tył nie gra . Z radia mam dwa wyjścia (czincze) biały i czerwony do suba jest jakaś szansa na podłączenie tego na krótko do kostki ? Widziałem dużo podobnych tematów ale żaden nie rozwiązuje mojego problemu. Jestem zielony w temacie a wolałbym zrobić to sam jeśli nie jest to trudne
dawidd95 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Znajomy mówił mi że muszę ciągnąć nową wiązkę od wzmacniacza który jest z tyłu w boczku do radia. Jest na to inny patent żeby wykorzystać już istniejące kable które do niego idą ?
P.Wiśnia Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Na zdjęciu nie widać dokładnie. Napisz jaki masz rodzaj nagłośnienia z tyłu: pasywne aktywne bose Przejściówkę z żeńskiego jacka na mini iso kupisz bez problemu. Edytowane 14 godzin temu przez P.Wiśnia
dawidd95 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Nie mam bosse na pewno . Jeden głośnik po lewej stronie pod oknem tylnym . Nie wiem czy to pasywne czy aktywne
dawidd95 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Mam jeszcze takie Jackie które wychodzą radia jeśli to coś pomoże w zdiagnozowaniu. Choć jest tam front a przód działa normalnie. Nie wiem czy teraz się osmieszam ale nie ogarniam tematu a chcialbym żeby głośniki w tylnych drzwiach zaczęły działać wraz z glosnikiem z tyłu
P.Wiśnia Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Daj zdjęcie kostek od strony samochodu.
Rekomendowane odpowiedzi