Garnus Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Od pewnego czasu kończą mi się pomysły co można zamontować/zaadaptować z innych modeli do naszych b7. 😵💫 Czy mógłby ktoś coś zaproponować, chciałbym pogrzebać przy aucie ale kończą się pomysły 💀
Langista Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Może wypada wejść w dział gdzie inni przedstawiają swoje samochody?
Garnus Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 40 minut temu, Langista napisał(a): Może wypada wejść w dział gdzie inni przedstawiają swoje samochody? Oglądałem i chyba większość tych ciekawych rzeczy mam, inne fora też oglądałem, jakieś akcesoria w ETKA też przeglądałem
Langista Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jak masz tak doposażoną gablotę, to pozazdrościć. Pochwal się w takim razie co masz.
Garnus Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Przyjdzie czas to może opiszę w całości. Gdzieś tam na forum w różnych wątkach widać moją aktywność co robiłem. Jeden z ciekawszych modów który mi chodzi po głowie i jest dość tani to podświetlone wtyczki na pas. Z grubszymi modami musze się wstrzymać, bo zderzak tylny czeka na swoją kolej i przy okazji drobne naprawy🙂
Rekomendowane odpowiedzi