Kuba0308 Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Opublikowano Poniedziałek o 20:16 (edytowane) A4 B8 2015 CSUB Witam, ostatnio miałem problem z błędami dpf. Koniec końców problemem okazała się chlodniczka spalin i będzie wymieniana pod koniec tygodnia. Przed tą diagnozą jeden magik pozamieniał mi czujniki różnicy ciśnień bo twierdził że któryś jest uszkodzony i stąd błąd 19226 P2002 00. Po tym żąglowaniu czujnikami zmieniły mi się parametry. Wcześniej te dwa górne parametry różnicy ciśnień były na + teraz są na -. Poniżej wklejam zdjęcia parametrów przed zamianą czujników a po zamianie. Czy tak ma być? Czy teraz wystarczy żebym sobie zamienił te czujniki miejscami tak jak były? Czy muszę robić te adaptacje? z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi Edytowane Poniedziałek o 20:17 przez Kuba0308
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 05:34 Opublikowano wczoraj o 05:34 (edytowane) Rozsuń tak aby było widać cały text. Edytowane wczoraj o 05:35 przez Muskel1
Kuba0308 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu Takie mam dziś wartości zimny silnik na wolnych obrotach
Muskel1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Na screenie nie widać przebytego dystansu od ostatniej regeneracji.
Kuba0308 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu No dobra a od czego to zależy że czasami to ciśnienie jest na minusie a czasami na plusie?
Rekomendowane odpowiedzi