Kermit90 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam. Nie dawno kupiłem audiczke i posiada ona radar ale nie działa, w sensie działa tylko tempomat a aktywnego jakby w ogóle nie było. Błędów w vcds nie ma. Może jest wyłączony? Dodam, że włączając bieg wsteczny na wizualizacji pokazuje mi też jakbym miał czujniki z przodu a ich nie mam tak myślałem czy to nie sygnał z radaru
Koalakm Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, Kermit90 napisał(a): Witam. Nie dawno kupiłem audiczke i posiada ona radar ale nie działa, w sensie działa tylko tempomat a aktywnego jakby w ogóle nie było. Błędów w vcds nie ma. Może jest wyłączony? Dodam, że włączając bieg wsteczny na wizualizacji pokazuje mi też jakbym miał czujniki z przodu a ich nie mam tak myślałem czy to nie sygnał z radaru albo wrzuc zdjecie auta z przodu... a dlaczego? ano dlatego ze wiele ogloszen ma w opisie ze ma aktywny tempomat i swiatla matrix... a tak naprawde ani jednego ani drugiego nie maja... Edytowane 1 godzinę temu przez Koalakm korekta
Rekomendowane odpowiedzi