golfagn Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Problem jak zawsze- przerwa/zwarcie z plusem w macie grzewczej. Błąd jaki pokazuje VCDS: 03328 - Ogrzewanie boków siedzeń 010 - Przerwa / zwarcie z plusem Ramka zamrożona: Stan błędu: 01101010 Priorytet błędu: 4 Częstość błędu: 4 Wew.licznik błędów: 184 Wskaźnik czasu: 0 I tutaj jest moje pytanie: nie znalazłem znaczenia tego błędu a dokładniej co oznacza "ogrzewanie boków siedzeń". Zazwyczaj mata jest na plecy i siedzisko. Ja mam fotele w pełnej wersji (grzanie, elektryka, pamięć, masaż, wentylacja) i wydaje mi się, że maty grzejne mogą być oddzielne na boczki (mam pompowane boczki i gąbki zdaje się, że są oddzielne). Rozebranie fotela to koszmar bo już raz przez to przechodziłem. Ma ktoś pomysł gdzie zacząć szukać przerwy w grzaniu? Czy te "boki siedzeń" to podpowiedź, że mam szukać najpierw na boczkach czy po prostu tak ktoś to przetłumaczył? Nie działa tylko grzanie, reszta funkcji jest ok. Wersja moich siedzeń to Q2J- siedzenia komfortowe. Czy ma ktoś fotkę/numer mat pasujących do tych foteli?
Tomnik Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mata grzewcza do samochodu Audi A6 C7 A7 4G Comfort WWW.HEATINGTECHNOLOGY.PL Mata grzewcza do samochodu Audi A6 C7 A7 4G Comfort
Rekomendowane odpowiedzi