Lysek_81 Opublikowano Środa o 20:25 Opublikowano Środa o 20:25 Witam. Odebrany w lutym i 6500 km za nami
Muskel1 Opublikowano Środa o 20:29 Opublikowano Środa o 20:29 Dlaczego nie wrzucisz zdjęć auta i nie opiszesz jak się należy?
dobry1 Opublikowano Środa o 20:42 Opublikowano Środa o 20:42 Gratulacje kolejna daytona na forum 👍 W wolnej chwili napisz kilka słów na temat auta .
Lysek_81 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Dzięki. Zdjęcia samochodu dorzucę w weekend po myciu. Generalnie jestem z samochodu zadowolony, ale byłem dziś w ASO ponieważ od nowości mam dziwne stuki w zawieszeniu, które się nasilają. Na dzień dzisiejszy ASO rozłożyło ręce (45 minut w serwisie) i będę zmuszony zostawić im samochód na dłużej. Jeżeli chodzi stricte o samochód to tak na szybko z plusów: - małe spalanie w trasie - mega światła do jazdy nocą (Matrix) - wygodne siedzenia - dobre wyciszenie natomiast z minusów: - trochę duże zużycie paliwa w zakorkowany mieście (Poznań) - duży promień skrętu - ospała skrzynia biegów w trybie normal - brak fizycznej możliwości sprawdzenia oleju w silniku. to tak na szybko co przychodzi mi do głowy.
Rekomendowane odpowiedzi