Minialdo Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Cześć, posiadam Quattro Ultra i mam pytanie, gdzie wymieniać olej w tym napędzie, co ile i gdzie jaki olej stosować?
P.Wiśnia Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Minialdo napisał(a): Cześć, posiadam Quattro Ultra i mam pytanie, gdzie wymieniać olej w tym napędzie, co ile i gdzie jaki olej stosować? Musiałbyś wysłać zdjęcie wlepki, na pewno w skrzyni biegów oraz w dyferencjale.
Minialdo Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, P.Wiśnia napisał(a): Musiałbyś wysłać zdjęcie wlepki, na pewno w skrzyni biegów oraz w dyferencjale. Problem w tym, że nie mogę nigdzie zlokalizować. Pod wykładzina w bagażniku nie ma.
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W kśiążce serwisowej na pierwszej stronie, a jak nie to rozkoduj VIN w dziale VIN na forum.
P.Wiśnia Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 35 minut temu, Minialdo napisał(a): Problem w tym, że nie mogę nigdzie zlokalizować. Pod wykładzina w bagażniku nie ma. Łap:WAUZZZF49NA044508.pdf Edytowane 1 godzinę temu przez P.Wiśnia
Minialdo Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu VIN mam rozkodowany WAUZZZF44RA018341.pdf Pytanie mam w których elementach napędu quattro ultra wymienić olej i co ile?
P.Wiśnia Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Skrzynia biegów kompletna 7-bieg.-dwusprzegłowa sk.bieg. Olej do skrzyni biegów, ATF: G 055 529 A2 Sprzęgło ukł.napęd.na 4 koła dla 7-biegowej-dwusprzęgłowej skrzyni biegów: Olej do skrzyni rozdzielnej, ATF: G 055 515 A2 *ATF = Automatic Transmission Fluid. Edytowane 1 godzinę temu przez P.Wiśnia
duzy616 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu W części ultra lej olej oryginalny. Wymieniaj co 20-25 tys. km Tam wchodzi bardzo mała ilość. Butelka wystarczy na 2-3 wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi