Marian3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Prośba o pomoc w wyborze, mam zamiar kupić pneumatyczny udarowy klucz do kół ,budrzet 500 pln. No może jeszcze naciągane budrzet jakby naprawdę coś sprawdzonego bylo.
pelonek1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, Marian3 napisał(a): Prośba o pomoc w wyborze, mam zamiar kupić pneumatyczny udarowy klucz do kół ,budrzet 500 pln. No może jeszcze naciągane budrzet jakby naprawdę coś sprawdzonego bylo. Kto teraz kupuje takie rzeczy, kup udarowy ale akumulatorowy i wszędzie będziesz mógł go używać.
Marian3 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ja będę używał tego klucza dwa razy w roku do zmiany kół w 3 autach, mam podnośnik pneumatyczny tzw. bałwanek i brakuję mi klucza pneumata, bateria raczej się nie sprawdza używając sporadycznie ,obecnie mam elektryczny klucz udarowy niby ma 400 Mm. W buty można go włożyć, dla tego chcę kupić pneumatyczny klucz udarowy.
pelonek1 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Rób jak uważasz, ja mam Dewalt DCF921N i daje radę a do tego jest niewiele większy jak zakrętarka. Pamiętaj też, że do pneumatycznego musisz mieć odpowiednia sprężarkę oraz odpowiedni przekrój przewodu zasilającego klucz, w innym przypadku też będziesz pisał że można go w buty włożyć. 1
Rekomendowane odpowiedzi