Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż Navigation Plus od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Połączenia sprawdzałem kilka razy. Raz nawet podmieniłem te przewody z ciekawosci ale ten błąd nadal był. Co ciekawe przed podłączeniem tmc też widniał ten błąd. Idąc dalej przy symphony nie było błędów

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Coś pisałeś że ci spalanie zniknęło - coś się dzieje jak widać , może licznik? Albo TMC ale w tej części która komunikuje się z licznikiem?

A Symphony po CAn się nie komunikowało to błędów być nie mogło

Opublikowano

Siemano, poratuje ktoś radą?

Mam problem typu chłodzenie.
Otóż, gdy mam przekręcony kluczyk w pozycji odpalania i radio jest zagrzane to wentylator chodzi, natomiast gdy wyjmę kluczyk to wentylator staje, a powinien dalej chodzić dopóki nie wychłodzi radia.
Dodam że wiązka do radia jest tak zrobiona że wszystko jest jak ori, tzn radio włącza sie po zapłonie a gasnie po jego wyłączeniu. Ale jest tez opcja włączenia go bez kluczyka (tj. radia)
Mam bajzel w kablach czy może radio jest źle zakodowane? Boje sie tego przegrzewania bo już wyświetlacz dostał po d*pie. No i generalnie jak radio się nagrzeje to samo w sobie jest bardzo ciepłe, nie wiem czy to normalne bo nie mam nawet porównania z innym audi.
Ktoś już walczył z takim problemem?

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam czy jest ktoś mi w stanie opisać jak podłączyć moduł Tmc gdzie mam powpinac te przewody mam dwa białe i dwa pomarańczowe plus dwa niebieskie kostkę duża czerwona z grubym przewodem czerwono niebieskim i masę  to wiem tylko nie wiem gdzie ta czerwona kostkę wpiąć z tego co wyczytałem to te białe i pomarańczowe przewody idą do licznika tylko do której kostki żółtej czy niebieskiej czy tej małej czerwonej po środku .