M.Audi Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 na stronie nr.10 Opinie uzytkownikow na: www.a4-klub.pl to tyle
T-żółw Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 to nie kupiłes :shocked: skandal :> było kilka razy info o naszej stronie i abstarc**jąc od jakośi i ilości info nt A4 w artykule w AŚ to, IMO wystarczy to do szerszej reklamy klubu
Cor72z Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Wrzucam na forum skany artykułu o A4 1. 2. 3. 4. 5. 6
Petlik Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 redakcja najpierw powinna przejzec nasze forum a potem napisac artykul ale to by chyba im wyszla spora ksiazka Z takim podejsciem, powinna upasc kazda gazeta. Przeciez jak sie uprzesz, to wszystko znajdziesz w necie... Dajcie spokoj. Chcieli dobrze, a ze nie do konca wyszlo... No coz.
pablo_9 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Kupiłem, przeczytałem, oglądnąłem zdjęcia i nasuwa się taka myśl, że forum (fajnie, że ten odnośnik do strony podali) daje ogromną wiedzę na temat A4, artykuł średni no ale jest jeszcze jedna kwestia, którą poruszył już kolega Reniu, czyli zdjęcie wnętrza B5, kiera, nie ori radio z zaślepkami po bokach i uchwyt z telefonem psują wygląd wnętrza... mogli jakieś ładniejsze zdjęcie zamieścić Poraziło mnie za to zdjęcie wnętrza A4 B5 z bardzo marnie obszytą kierownicą. Ktoś mógłby pomyśleć że tak wygląda seryjne obszycie PS. to auto z forum.
soolek Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Panowie, ale to przecież pisali laicy, a nie fachowcy jak My Poza tym, oni mieli raptem 2 strony do zapełnienia. Gdyby chcieli zrobić to dokładnie, to musieliby napisać 20 stron (w telegraficznym skrócie). Do zdjęć wzięli pierwsze Audi z brzegu i tak wyszło. Ale fakt faktem, że jakby któryś z Panów redaktorów zagłębił się troszczkę w nasze forum, ale nie spisał tylko link do strony, to zdjęcia znaleźliby dużo lepsze.
sokolnh Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 z tego artykułu wynika ze model B7 to nic innego jak B6 FL
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 parę niedociagnięć w artykule jest... Nawet dzisiaj zakupiłem;D
GRazny Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 z tego artykułu wynika ze model B7 to nic innego jak B6 FL ...numerek sobie dali ale zmian niewiele...wcale się nie dziwię że tak pisza...
krokodylak Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Przeczytałem. Typowy artykuł dla kowalskiego. Jakoś na dodatek eksploatacyjny mi to nie wygląda. Pobieżnie potraktowany temat. Już rozumiem dlaczego gazety przegrywają rywalizację z internetem .
wit.s Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 to nie kupiłes :shocked: skandal :> było kilka razy info o naszej stronie i abstarc**jąc od jakośi i ilości info nt A4 w artykule w AŚ to, IMO wystarczy to do szerszej reklamy klubu Sępiłem 2,70 NIe ma znaczenia jakość merytoryczna artykułu. Najistotniejsze jest to, że podali namiary naszego Klubu
lukaszr Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Słuchajcie, najważniejsze jest to, że podany jest link do naszego forum co jest naprawdę dobrą reklamą dla Klubu, a o to nam chodziło. Trudno na kilku stronach opisać dane auto więc takie coś w zupełności wystarczyło.
Cor72z Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Skany 3 i 6 sa takie same Faktycznie ;( już naprawiam błąd... Skanowałem wczoraj późnym wieczorem pewnie dla tego ..... Flyer ty zawsze jesteś spostrzegawczy
mily Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 kurcze ciekawe czy jeszcze dostanę ten AŚ. Z ciekawości bym kupił.
soolek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 kurcze ciekawe czy jeszcze dostanę ten AŚ. Z ciekawości bym kupił. Do niedzieli powinien być w sprzedaży, chyba że Brać Klubowa się teraz tak rzuci i zabraknie
Rekomendowane odpowiedzi