Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Fotele skórzane - brać czy nie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam mam skórzane fotele i aż tak się nie nagrzewają latem ,a cena tych na aukcji jest tak atrakcyjna,że grzechem było by ich nie brać , co do koloru w czarnej furce powinny wyglądać ciekawie :hi:

Opublikowano

te fotele moim zdanie to koszmar :sick3:

Opublikowano

Osobiście bym sobie odpuścił i kolor też mi się nie podoba...

Opublikowano

piękne :slina:

vintage stajl :kox: :kox: :kox:

i ta cena??? :good:

jak Ci sie podobaja, to bierz, do czerni pasuje wszystko :)

Opublikowano

Nie brałbym tego :sick3: pozatym to nawet nie oryginał noi ten kooolor :thumbdown:

Opublikowano

Daj spokój, nie dośc że kolor lipny to jeszcze z jakimis białymi lamówkami :thumbdown: , nie mówiąc że podjechane. Ja bym nie brał.

Opublikowano

sam nie mam klimy, ja bym nie kupił takich, nie dość że kolor za jaskrawy i ogólnie dupiaty, to pozatym nie chce pływać w swoim pocie na tej skórze...

szukam kubełkowych, nie skórzanych

Opublikowano

kolor trochę dopaaa,ale cena naprawdę rewelacyjna...twój wybór

Opublikowano

kolor :sick3: ramówki :sick3: i do tego zwykłe - a zwykłe to :sick3: - jak chcesz wymieniać fotele to bierz coś ładnego z gustem i smakiem - nie bez powodu cena jest tak niska - wolał bym siedzieć na podłodze w aucie niż na takim fotelu :> - ale to twój wybór, a o gustach się nie rozmawia - więc zrobisz jak chcesz :wink4:

Opublikowano

cena jest niska ???

ja za swoje czarne kubelki i tylna dzielona kanape z boczkami dalem 800 zlotych i jest w lepszym stanie niz to cos :sick3:

skore kup jak najbardziej ale moim zdaniem nie taka :)

Opublikowano

straszny kibel te fotele, żeby to jeszcze kubełki były, ale to zwykłe placki w dziwnym kolorze z dziwnymi ramówkami :thumbdown:

a cena wcale nie jest jakaś oh i ah, jak się dobrze zakręcisz to wyhaczysz na allegro coś taniej :decayed:

Opublikowano

Chyba wsiowe ale Twój wybór Twoja furka

Opublikowano

nie ładne wolał bym dołożyć i wziąść te http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=616068225, jakby alcantara miała zielony albo kremowy kolorek, lub gdybym miał czarne albo niebieskie auto to bym się nie zastanawiał :kox:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za opinnie.Macie racje z tymi foletelami Nie biore ich.

Opublikowano

dość utrzymana, cena też dość przyzwoita, jedyne co mi w nich przeszkadza to przednie fotele, ja szukałbym już jednach tych bardziej kublastych :good:

Opublikowano

masz racje kubełki sa za***iste ale jedyny minus ze ciezko wogole znalesc skore do b5... mało ich jest

Opublikowano

na allegro leży tego masę tylko niektóre ceny :wallbash: szał, widziałeś te półskóry czrno niebieskie co wkleiłem je pare postów wyżej, do czarnego będą pasować miodzio :kox:

Opublikowano

Tak jak kolega slepy pisze, dołożyłbym 200 zł i brał ten pół skóry bo są :kox:

chociaż właśnie niedawno się sprzedały :confused4: ale szukaj może coś w tym stylu...