xBladex Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Byłem widziałem..furka bardzo ładnie sie prezentuje i chyba jeszcze bardziej ładnie mruczy:wink:
Rafal_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) wpadło "upragnione" Recaro (podgrzewanie, sterowanie - wszystko podłączone jak ori), dla mnie przepaść między kubłami (nie mówiąc o plackach) i na tym setupie zakończyła się moja przygoda z poczciwą B5-tką z obecnym właścicielem rozeszliśmy się w dość mocnym stanie nieważkości (ja trochę ze smutku, on z zadowolenia) dzięki wszystkim którzy w większym czy mniejszym stopniu przyczynili się do tego co było w niej zrobione co będzie dalej się zobaczy... Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Rafal_
Rafal_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) kiedyś w końcu trzeba było dorosnąć do tej decyzji - a nie powiem było ciężko... Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Rafal_
xBladex Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 no tak jest jak sie do auta tyle serca włożyło..
Armi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 no tak jest jak sie do auta tyle serca włożyło.. W pewnym momencie trzeba taka decyzje podjąć mimo włożonego serca, $ i pracy. Teraz będzie cieszyć kogoś innego. Rafał, co będzie następne?
xBladex Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 no tak jest jak sie do auta tyle serca włożyło.. W pewnym momencie trzeba taka decyzje podjąć mimo włożonego serca, $ i pracy. Teraz będzie cieszyć kogoś innego. Rafał, co będzie następne? no niestety takie życie.. niech nowemu właścicielowi służy dobrze
Rafal_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) no tak jest jak sie do auta tyle serca włożyło.. W pewnym momencie trzeba taka decyzje podjąć mimo włożonego serca, $ i pracy. Teraz będzie cieszyć kogoś innego. Rafał, co będzie następne? oby cieszyła tak jak mnie co do samochodu to na razie się rozglądam - na pewno niemiec no i nie chciałbym nic słabszego, a jak wyjdzie to zobaczymy Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Rafal_
paput Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 i ja bym chętnie sprzedał;-) no ale... będzie benzin +V?
Rafal_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 i ja bym chętnie sprzedał;-) no ale... będzie benzin +V? taki jest plan, ale zobaczymy co wyjdzie
Rafal_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 ostatni mohikanin się wykruszył bywa przyjacielu... z B5-tką to taka niekończąca się opowieść - ile byś nie włożył to i tak czegoś brakuje
paput Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dawaj teraz jedyna słuszna opcja to V8
rura92 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Masz moze jeszcze kolego te fele od porsche?? Chetnie odkupie a co do ceny mam nadzieje ze dogadamy sie
Rafal_ Opublikowano 20 Września 2014 Autor Opublikowano 20 Września 2014 zostały tylko polerowane merce
mrogal Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 zostały tylko polerowane merce o masz kuzwa gdzie ja bylem ze nie wiem zes wiadro pogonil?!
Rafal_ Opublikowano 20 Września 2014 Autor Opublikowano 20 Września 2014 o masz kuzwa gdzie ja bylem ze nie wiem zes wiadro pogonil?! zarobiony pewnie byłeś Jaka cena za merce?? pw
Rekomendowane odpowiedzi