koman Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam małe pytanie ty masz z tyłu oryginalne odświętnie czy sam je robiłeś ... Jeśli sam możesz mi opisać jak to zrobiłeś będę wdzięczny ::
Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam małe pytanie ty masz z tyłu oryginalne odświętnie czy sam je robiłeś ... Jeśli sam możesz mi opisać jak to zrobiłeś będę wdzięczny :: jeśli chodzi Ci o oświetlenie tylnych słupków to miałem, ale możesz sam zrobić musisz zdjąć te osłony, wyciąć otworki (od wewnętrznej strony są zaznaczone miejsca), zakupić lampki i podłączyć
SebaMC Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ściągnij oznaczenia z tylnej klapy i będzie dużo dużo lepiej, tylko OOOO zostaw
koman Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Dzięki chyba sie za to wezmę w sobotę bo mi się spodobało
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 sam robiłeś w niej rozrząd? Lampy depo Ci się ne trzęsą
Rafal_ Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 sam robiłeś w niej rozrząd? Lampy depo Ci się ne trzęsą rozrząd robił mi znajomy mechanik a lampki jeszcze nie założone
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 sam robiłeś w niej rozrząd? Lampy depo Ci się ne trzęsą rozrząd robił mi znajomy mechanik a lampki jeszcze nie założone ja zakładalem w swoim byłem avancie, i trochę drżały jak każde depo
Rafal_ Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 sam robiłeś w niej rozrząd? Lampy depo Ci się ne trzęsą rozrząd robił mi znajomy mechanik a lampki jeszcze nie założone ja zakładalem w swoim byłem avancie, i trochę drżały jak każde depo mam nadzieje że u mnie tego nie będzie
Armi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 sam robiłeś w niej rozrząd? Lampy depo Ci się ne trzęsą rozrząd robił mi znajomy mechanik a lampki jeszcze nie założone ja zakładalem w swoim byłem avancie, i trochę drżały jak każde depo mam nadzieje że u mnie tego nie będzie W benzynie może nie być, diesel trzęsie się jak galareta więc wibracje przenoszą się na budę a później na lampę (drży głównie lewa). Nawet jak tak będzie to na forum są na to sposoby
Rafal_ Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 sam robiłeś w niej rozrząd? Lampy depo Ci się ne trzęsą rozrząd robił mi znajomy mechanik a lampki jeszcze nie założone ja zakładalem w swoim byłem avancie, i trochę drżały jak każde depo mam nadzieje że u mnie tego nie będzie W benzynie może nie być, diesel trzęsie się jak galareta więc wibracje przenoszą się na budę a później na lampę (drży głównie lewa). Nawet jak tak będzie to na forum są na to sposoby dobrze wiedzieć - jak by co będę szukał albo pytał
mrogal Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Nawet jak tak będzie to na forum są na to sposoby ja znam jeden wyrezac BiXa
Rafal_ Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Nawet jak tak będzie to na forum są na to sposoby ja znam jeden wyrezac BiXa pomyślimy... [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:44_________________________________________________zastanawiam się czy zamiast zmieniać felgi nie zrobić ich w kolor VS
Armi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Moim zdaniem lepiej z rantem Widziałem zwykłe czarne stalówki z wypolerowanym rantem wyglądały fajnie A przecież alufelgi to inna bajka.
paput Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Moim zdaniem lepiej z rantem Widziałem zwykłe czarne stalówki z wypolerowanym rantem wyglądały fajnie A przecież alufelgi to inna bajka.
Armi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Moim zdaniem lepiej z rantem Widziałem zwykłe czarne stalówki z wypolerowanym rantem wyglądały fajnie A przecież alufelgi to inna bajka. Powiedz to cyśkowi :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Wypolerowana stal?? Rudo tam by było Prędzej jakaś nakładka :gwizdanie:
Armi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Wypolerowana stal?? Rudo tam by było Prędzej jakaś nakładka :gwizdanie: Nie nie, źle się wyraziłem. Czarne zostaje czarne a rant pomalowany na srebrny. [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 13:12_________________________________________________Coś w tym stylu Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, żeby ożywić wygląd auta jeżdżącego na stalówkach. Czarny jest ponury i nudny
Rekomendowane odpowiedzi