Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

4 kluczyki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:???: Panowie powiedzcie mi czy nasze auta wszystkie mają immo czy tylko ja nie mam, albo mam popsuty. Dzisiaj sprawdzałem kluczyki od auta, nigdy przedtem tego nie robiłem ( mam 4 szt w tym jeden plastikowy). Co najważniejsze tym plastikowym odpaliłem auto i chodziło ???? Czy to dobrze ? bo na moje na plastiku nie powinien zagrać, poprawcie jak się mylę. Wytłumaczcie mi to, bo cały czas byłem przekonany że mam immo.

Opublikowano

Nie wiem czy dla Ciebie to pociecha , ale ja mam tak samo :shock: Może jadnak plastikowy też jest kodowany :?:

Opublikowano
  • Autor

Hmmmmm...... :???: a może to taki damski kluczyk? :grin: może to damskie wydanie auta nam się trafnęło?

Opublikowano

2 są normalne z gryfem, 1 jest plastikowy serwisowy( również odpala), 1 pasek kodowy(coś w rodzaju kodu kreskowego) zapisane są wszystkie informacje o danym aucie. W takiej liczbie i rodzajach kluczyków wychodzi auto z fabryki.

Opublikowano
  • Autor
2 są normalne z gryfem, 1 jest plastikowy serwisowy( również odpala), 1 pasek kodowy(coś w rodzaju kodu kreskowego) zapisane są wszystkie informacje o danym aucie. W takiej liczbie i rodzajach kluczyków wychodzi auto z fabryki.

insula ! wymieniłeś 3 kluczyki (2 normalne z gryfem, 1 jest plastikowy) czyli 3. Ja mam 4 szt = 2 normalne, 1 serwisowy z kluczykiem (logo) i plastikowy= 4. Przywieszki nie dostałem, lub nie było?

Opublikowano

Ja mam 3 normalne w tym jaden z lampeczką + plastikowy :razz:

Opublikowano
  • Autor

"INSULA" :cool: nie zauważyłem, Ty masz B6, dlatego może masz 3 kluczyki

[ Dodano: 2006-05-30, 21:17 ]

Ja mam 3 normalne w tym jaden z lampeczką + plastikowy :razz:

No właśnie, właśnie tak jest, a lampeczke też mam :razz:

Opublikowano
"INSULA" :cool: nie zauważyłem, Ty masz B6, dlatego może masz 3 kluczyki

Nie może , tylko na pewno.Też mam taki sam zestaw jak Insula :wink:

Opublikowano
  • Autor

a co z tym immo, jak to sprawdzić - czy jest i czy działa ?

Opublikowano

A masz kontrolke w ksztalcie samochodziku z kluczykiem w srodku?? Jesli tak to wedlug mnie wydaje sie ze masz imo.

Opublikowano

a ja z Austrii dostałem tylko jeden kluczyk :( buuu

Opublikowano
  • Autor
:cool: znaków drogowych nie widzę, a kontrolke z kluczykiem mam zobaczyć :mrgreen: i to jescze z kluczykiem w środku!! - jutro sprawdze! :shock:
Opublikowano
:cool: znaków drogowych nie widzę, a kontrolke z kluczykiem mam zobaczyć :mrgreen: i to jescze z kluczykiem w środku!!

alfuta skoro Ty nie patrzysz na kontrolki na tablicy zegarow to wspolczuje Twojemu autku. :lol:

Opublikowano
A masz kontrolke w ksztalcie samochodziku z kluczykiem w srodku?? Jesli tak to wedlug mnie wydaje sie ze masz imo.

Zegary mogą mieć kontrolkę tylko może być ona nieużywana :)

Fakt faktem, jeśli jest IMMO to po przekręceniu zapłonu w zegarze obrotów zapali się na dłuższą chwilę pomarańczowa kontrolka :) Po kilku sekundach sama powinna zgasnąć ;)

Opublikowano
Zegary mogą mieć kontrolkę tylko może być ona nieużywana

Dobra uwaga ale ja myslalem o swiecacej sie kontrolce. :razz:

Opublikowano
  • Autor

Panowie dzięki za podpowiedzi - jutro sprawdze jeszcze raz, i tą kontrolkę z samochodzikiem z kluczykiem w środku też. Ale ten plastikowy kluczyk nadal mnie zastanawia.

Opublikowano

Sluchaj ten nadajnik czy jak to sie tam zwie w kluczyku jest takiej wielkosci, ze moze jest on zatopiony w tym kluczyku.

Opublikowano
  • Autor

może i jest zatopiony, niech sobie działa jak go zatopili, ale po kiego taki mały i plastikowy - to chyba ma jakieś sensowne wytłumaczenie ?

Opublikowano

Moze to jest tak zwany wzornik, ktory sluzy do dorobienia kluczy i moze jest ostatnim kluczem do uzytku albo w serwisie sie go zostawia. Wiesz nie wiemy konkretnie wiec mozemy gdybac. Moze ktos ma ksiazke obslugi i w niej jest cos na ten temat napisane.

Opublikowano

YYY jaki plastikowy kluczyk, z plastikowym grotem :?: Bo z waszych wypowiedzi wynika ze 2 są z metalowymi a tamten jest plastikowy.

Ja mam 3 kluczyki jeden z logo klucza, drugi gladki bez nadruków i trzeci z lampką, do tego mam taki pasek plastikowy z jakims numerem i okienkiem do oderwania z naklejki.