Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie ubezpieczenie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znajomy mi powiedzial, zebym przed wykupieniem uebzpieczenia (ktore konczy mi sie za dwa tygodnie) zapytal osob na forum, gdzie ubezpieczacie swoje auta? i ile placicie? Kto teraz daje najnizsze ceny? z gory dzieki za odpowiedz.......

Opublikowano

pakiet czy obowiazkowe? jak obowiazkowe to HDI i taniej nie bedzie, ale oplaca sie wziac na rok bo przy ratach polrocznych doliczaja 10%.. a co do pakietu to ci nie powiem

Opublikowano

na Poczcie w MTU (jedni z tańszych) za 1.9TDI zapłaciłem przy maksymalnych zniżkach 255zł za całoroczne OC

od wczoraj mam MiniCasco w PZU (od wartości 44.200zł zapłaciłem 625zł) ale nie korzystałem jeszcze to nic nie powiem...

PS: było już parę tematów odnośnie ubezpieczeń...

Opublikowano

Musisz sam przebadać wszystkie firmy, bo każda ma jakieś tam "swoje" wytyczne i wszystko zależy od konkretnego przypadku.

Audi (pakiet) mam w CU Direct, ale drugi samochód najataniej wyszedł (OC) w AXA, a Link4 to kosmiczną kwotę podał dla obydwu, więc nie ma reguły...

Opublikowano

Jeśli ktoś ma pytanie o kwotę składki, proszę o poniższe dane na priv lub wypełnienie formularza kontaktu na www.vlinss.pl :

1) data końca ubezpieczenia

2) gdzie teraz ubezpieczone jest auto

3) marka, typ pojazdu , ile drzwi , moc ,

4) osobowy czy ciężarowy - jak zrejestrowany

5) pojemność silnika

6) przebieg pojazdu - licznik

7) rok produkcji

8) data I rejestracji

9) pochodzenie pojazdu

10) miejsce zarejestrowania pojazdu , powiat, kod pocztowy

11) ilość szkód w ostatnim roku

12) ilość szkód w ostatnich 2 latach

13) przebieg ubezpieczenia (ile lat i ile zniżek , osobno w OC osobnow w AC )

14) miejsce ostatniego ubezpieczenia

15) współwłaściciel pojazdu , wiek, pesel

16) właściciel pojazdu , wiek , pesel

17) okres posiadania pr jazdy

18) osoba fizyczna czy działalaność godpodarcza , czy w dowodzie rejestracyjnym jest pesel czy regon

19) ile samochodów - dotyczy działalności

20) ile samochdów ubezpiecza OC a ile AC * dot działalności

21) ile szkód w OC w ciągu ostatnich 12 mcy

22) ile szkód w AC w ciągu ostatnich 12 mcy

23) ile szkód w OC w ciągu ostatnich 24 mcy

24) ile szkód w AC w ciągu ostatnich 242 mcy

25) czy jesteś rodzicem dziecka do 12 lat

pozdrawiam

arielka

Opublikowano

potwierdzam... arielka mi ładnie wyliczyła ale miałem większe upusty u znajomego :wink4:

Opublikowano

a hestie polecie???

Opublikowano

jak zostaly 2 tygodnie to i tak nic nie zmienisz, umwoe trzeba wypowiedziec miesiac przed koncem.......

Opublikowano

jak zostaly 2 tygodnie to i tak nic nie zmienisz, umwoe trzeba wypowiedziec miesiac przed koncem.......

coty opowiadasz za glupoty wystarczy jeden dzien

Opublikowano

sory zostalem wprowadzony w blad a z tymi glupotami to szanuj bajere.........

Opublikowano

Hestia - polecam.

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano
  • Autor

dzieki za wszystkie porady, w weekend posiedzialem nad tym troche i okazuje sie ze najtanszy dla mnie to link4, ma ktos u nich ubezieczenie, mozecie cos o nich powiedziec?

Opublikowano

Jeśli direct, to bardziej polecam CU

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano
  • Autor

no moze i masz racje, tylko czy aby napewno to nie jest lepsze wyjscie dla kogos kto nie robi wypadkow? nie kazdego stac na pelne AC.

Opublikowano

dzieki za wszystkie porady, w weekend posiedzialem nad tym troche i okazuje sie ze najtanszy dla mnie to link4, ma ktos u nich ubezieczenie, mozecie cos o nich powiedziec?

Tez u nich mialem pakiet OC, AC, NNW. Na etapie sprzedawania polisy i obslugi bylo super. Nie wiem jak wyglada kwestia zgloszenia szkody i odszkodowania, bo nic takiego nie mialo miejsca w moim przypadku. Natomiast zawiodlem sie przy przedluzaniu (slaba oferta kontynuacji) i przechodzę do CU (pakiet o 600PLN taniej niz w Link4 i generalnie dla mnie najtanszy. Robilem wyceny w PZU(porownywalna z Link4), Compensa, Libery Direct(masakrycznie drogo), HDI (porownywalne z PZU).

Opublikowano

Witam. Ja ubezpieczam w Inter Risk. Za 2.5 TDI V6 przy 60% zniżce i za kontynuację zapłaciłem 405 złotych. To chyba jedyna firma, która daje promocję na większe silniki. Możę to nie jest znana firma, ale niech się martwią inni :wink4:

Opublikowano

nie jedyna firma, wiele firm specjalizuje sie w duzych pojemnosciach, dla takich aut o prostu ceny wychodza nizsze.

Opublikowano

Ja zdecydowałem sie na Hestie. myślę ze dobrze wybrałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi kończy się pakiet OC+AC w CU Direct i znów przedłużam u nich.

Przy znizkach 60% na OC i 10% na AC wychodzi znacznie taniej niz u konkurencji (od kilkuset zł nawet do tysiąca)