tomasz_gti Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 i jak ladnie juz tyl siedzi? niestety ale sie nie ułozył. szukam na tył jakich innych sprężyn a te z przodu zostawie bo ladnie siedzą
sancho80 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 wuju, taki dokladnie chce uzyskac wyglad swojej furki....tytulowa audica rowniez ladna, szkoda ze nie Q ale niestety wszystkiego sie nie da miec na raz najczesciej
tomasz_gti Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 W końcu doszedłem ładu z tymi sprężynami. Przód został weitec -50 a na tył musiałem szukać innych, padło na Apex -40 i wreszcie ładnie siedzi.
David Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 no teraz elegancko moze jakies dystanse by sie przydaly ale nie wiem czy dobrze widze sam moze takie sprezyny wciagne bo ladnie przod siada
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 w przyszlosci pasuje pomyslec dac dystanse a autko ladnie siedzi teraz
wuju Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 no teraz siedzi jak moja ex ale nie wiem jak ty będziesz w zimę jeździł.. ja 1be już dobrze tarłem brzuchem dystanse koniecznie
tomasz_gti Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 no teraz siedzi jak moja ex ale nie wiem jak ty będziesz w zimę jeździł.. ja 1be już dobrze tarłem brzuchem dystanse koniecznie dystanse panowie beda na wiosne bo i zmiana kół na 19 bedzie takze wtedy szerokosc dystansów dopasuje doswiadczenie w jezdzie samochodem tak obniżonym juz mam bo wczesniej duzo nizszym jezdziłem nie jedna zime. trzeba po prostu bardziej uwazac[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 19:23_________________________________________________i doszedł zderzak Oettingera myslałem ze bedzie za masywny ale jak dla mnie wygląda nie gorzej niż ori S line czy S4. a zawsze inaczej niż wszystkie. jestem mega :dance: :dance: :dance: kilka fotek [/url malowanie i montaz na wiosne
Gik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie jest zły, ale nie podoba mi się siatka w środku, boczne kratki są ok I sam zderzak przedni może nie dać wystarczającego efektu, przydały by się progi i tylny i teraz pytanie... czy wytrzymasz do wiosny? Ja z felgami nie mogę...
tomasz_gti Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie jest zły, ale nie podoba mi się siatka w środku, boczne kratki są ok I sam zderzak przedni może nie dać wystarczającego efektu, przydały by się progi i tylny i teraz pytanie... czy wytrzymasz do wiosny? Ja z felgami nie mogę... no cieżko tak z nowym modem wytrzymac ale na razie nie bede miał na to czasu
laki83 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 to tobie udało sie go wyrwać z allegro....za super cene....gratulacje...zderzak bedzie leżał jak ulał...a co planujesz do tyłu wrzucić?bo z przodu to naprawde tłusto będzie ...jak tylko go założysz to zapodaj foty
ykk Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zderzak ujdzie, ale te kratki sa okropne
tomasz_gti Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 to tobie udało sie go wyrwać z allegro....za super cene....gratulacje...zderzak bedzie leżał jak ulał...a co planujesz do tyłu wrzucić?bo z przodu to naprawde tłusto będzie ...jak tylko go założysz to zapodaj foty z tyłu tez miał byc oettinger ale dziś mi go ktoś rabnał z przed nosa
Remik-A4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ciesze sie, ze jednak " przekonalismy " Ciebie do zakupu Oettinger http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165890.2415 idziesz bardzo slusznie :good: jak dasz rade to zrob cala Oettinger bedzie tak jak ta niebieska... widze, ze dobra gleba juz jest i na mocnych czesciach
tomasz_gti Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ciesze sie, ze jednak " przekonalismy " Ciebie do zakupu Oettinger http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165890.2415 idziesz bardzo slusznie :good: jak dasz rade to zrob cala Oettinger bedzie tak jak ta niebieska... widze, ze dobra gleba juz jest i na mocnych czesciach bede sie starał zrobić cały pakiet ale mi szkoda tego zderzaka tylnego który mi ktos zawinął bo wiem ze sa to rzadkości w używce i nie wiadomo czy sie jeszcze taki trafi
laki83 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 a ten tylny też był na allegro?sam jestem ciekaw jak on wyglądał
badboy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-audi-a4-avant-02-04-gliwice-i1430582793.html
Remik-A4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 bede sie starał zrobić cały pakiet ale mi szkoda tego zderzaka tylnego który mi ktos zawinął bo wiem ze sa to rzadkości w używce i nie wiadomo czy sie jeszcze taki trafi no tak jest wiec teraz wiesz, ze nie ma sensu sie zastanawiac Jak jest rarytas - okazja Bo gro baranow z allegro nie wie co sprzedaje
Rekomendowane odpowiedzi