Remik-A4 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to podaj zdjecie na vt ciekawe jak to wyjdzie
tomasz_gti Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 to podaj zdjecie na vt ciekawe jak to wyjdzie dałem juz tylko nie bardzo chcą zrobić
KERCZI Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Fele fajne, szkoda tylko ze nie w satynie...czarnych nie rob, zniknie wielkosc...
wuju Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jak dla mnie popsułeś tym kołem wuju koło bedzie malowane tylko jeszcze niewiem jaki kolor biore pod uwage czarny , grafit i biały wtedy nie bedzie takie jak teraz, napewno na chromie jezdził nie bede dla mnie kolor nic nie zmieni.. zwyczajnie to koło mi nie podchodzi, ale to nie ja będę je oglądał każdego dnia ale to przy malowaniu musisz gdzieś profi chrom usunąć [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 23:39_________________________________________________ czarnych nie rob, zniknie wielkosc... to raz.. a 2 to z własnego przykładu wiem ze przy chromach będzie jak kupa wyglądać
tomasz_gti Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 jak dla mnie popsułeś tym kołem wuju koło bedzie malowane tylko jeszcze niewiem jaki kolor biore pod uwage czarny , grafit i biały wtedy nie bedzie takie jak teraz, napewno na chromie jezdził nie bede dla mnie kolor nic nie zmieni.. zwyczajnie to koło mi nie podchodzi, ale to nie ja będę je oglądał każdego dnia ale to przy malowaniu musisz gdzieś profi chrom usunąć [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 23:39_________________________________________________ czarnych nie rob, zniknie wielkosc... to raz.. a 2 to z własnego przykładu wiem ze przy chromach będzie jak kupa wyglądać koła kupiłem okazyjnie bo były w dobrej cenie i z prawie nowymi oponami cos z nich spróbuje zrobić a jak nie wyjdzie to zmienie na inne [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 09:36_________________________________________________z racji tego ze w zderzaku oettinger srodkowa siatka była poniszczona postanowiłem zrobic środkową kratke z ramką z nierdzewki było tak po zmianie mam pełen pakiet chrom i pomyślałem ze zgra sie ten dół zderzaka z grillem
Maciek80 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Wg mnie Oettinger wygląda dobrze tylko w full pakiecie. Bez progów, które obniżają optycznie auto do poziomu przedniego zderzaka, będzie to wyglądało dziwnie. Ale nic, zobaczymy jak będzie się prezentowało na aucie, może będzie dobrze Oby nie tak jak tu:
grzes1150 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ten zderzak mi się podoba najbardziej i może się za nim zmieścić ładny fmic Tylko ta siatka jakoś do Audi nie pasi
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ten zderzak Oettingera wyglada jakby ktos na sile wydluzal przod
Remik-A4 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Fly pakiety tuningowe z reguly "naciagaja" auto ten Oettinger bedzie bdb. dla czarnego A4 do tego jeszcze progi i bedzie :good: ps. ze swojej strony bym jeszcze dodal grill Oettinger lub zostawic ten co jest tylko caly na czarno, wspomniane wczesniej progi Oettinger swiatla na czarno i fogi tez gleba i felgi sa wiec wyjdzie :kox:
tomasz_gti Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 założyłem dzisiaj tak na szybko zderzak zeby zobaczyc czy sie da wogóle na nim jezdzic auto nie umyte i zdjecia z telefonu ale cos tam widac prosze o opinie i komentarze
Flyer Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Wyglada troche jak plug... linia nadwozia jest nierowna, zderzak nisko, progi wysoko.
Siwy Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Zderzak fajny. Ale rzeczywiscie jest za nisko w stosunku do progow.
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jak wyzej... ale progi moze dowalisz i bedzie git
laki83 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jest git ale jakies wieksze koło do tego..zderzak dac w kolor bo teraz nie bardzo heheh..znajdziesz gdzies jakies fajne progi i bedzie szał
Wandej Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 założyłem dzisiaj tak na szybko zderzak zeby zobaczyc czy sie da wogóle na nim jezdzic auto nie umyte i zdjecia z telefonu ale cos tam widac prosze o opinie i komentarze chyba wieksza od mojego MS Design
tomasz_gti Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Tragedia dla mnie co u ciebie znaczy tragedia panie pewnie znowu ze nie ori[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________dawno tu nic nie pisałem. pojawiły sie na aucie nowe felgi wiec chciałem wam je przedstawić ASA GT1 rozmiar 19 przód 8,5 cala et 35 , tył 9,5 cala et 38
Rekomendowane odpowiedzi