Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Bez znaczków czy ze znaczkami

Znaczki na tylnej klapie 3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Znaczki na tylnej klapie

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie bez znaczka

nabyłem autko bez 2.5 ble ble ble i niczego nie nakleiłem do dziś

samo oooo

• 1 rok później...
Opublikowano

Zalezy co sie komu podoba.

Jak dla mnie najladniej klapa wyglada jak jest tylko OOOO :cool1:

Opublikowano

no normalne ustawienie mi nie smakuje.. a to nizej nawet nawet.. ale chyba jednak OOOO :)

btw, najlepiej ta nitka sciagac racja? BO slyszalem, ze zylka mozna uszkodzic lakier przez przypadek

Opublikowano

Ja swoje podgrzalem suszarka i dalo sie recznie oderwac.Lakier sie nie uszkodzil.

Opublikowano

mysle czy tak ryzykowac ehym..

Opublikowano

ja ściagałem nitką, 10minut roboty potem tylko pastą lekkościerną i wygląd dużo lepszy

Opublikowano

Zalezy co sie komu podoba.

Jak dla mnie najladniej klapa wyglada jak jest tylko OOOO :cool1:

jako, że Bieniek zawsze ma racje :kox:

MyStory, ściągaj znaczki, o wiele fajniej to wygląda!! przynajmniej zawsze tajemnicą dla innych jest to co masz pod maską :kox:

ale OOOO musi zostać, grill bez OOOO to dramat :blink:

zrób tą suszarką, przecież nie roztopisz lakieru, tylko sam klej :cool1:

a i poza tym to może byś się na spocie pojawił ? :mysli:

Opublikowano

Tylko i wyłącznie OOOO :good:

Opublikowano

Siemanko,

mam wielka prośbe do kogoś kto ma B5 w avancie (najlepiej 1.6) i ma pełne oznaczenia na klapie. Obecnie mam całkiem łysą klape i to akurat mi się podoba ale wpadłem na pomysł, żeby być jeszcze bardziej cichociemnym (szczególnie ze za 2 tyg. bedzie program na 310km/450-60nm) i chce zalozyc komplet oznaczeń OOOO A4 1.6 (kupilem juz używki, żeby wyglądało jeszcze bardziej realnie). :)

Czy dałby rade ktoś wymierzyć dokładne miejsca przyklejenia tych znaczków? tak zebym mógł swoje umieścic w idealnie fabrycznych miejscach. Bede bardzo wdzięczny :D

i juz nie moge sie doczekac min wielu gosci w mocnych furkach objechanych przez 1.6 w karawanie :)

Opublikowano

Siemanko,

mam wielka prośbe do kogoś kto ma B5 w avancie (najlepiej 1.6) i ma pełne oznaczenia na klapie. Obecnie mam całkiem łysą klape i to akurat mi się podoba ale wpadłem na pomysł, żeby być jeszcze bardziej cichociemnym (szczególnie ze za 2 tyg. bedzie program na 310km/450-60nm) i chce zalozyc komplet oznaczeń OOOO A4 1.6 (kupilem juz używki, żeby wyglądało jeszcze bardziej realnie). :)

Czy dałby rade ktoś wymierzyć dokładne miejsca przyklejenia tych znaczków? tak zebym mógł swoje umieścic w idealnie fabrycznych miejscach. Bede bardzo wdzięczny :D

i juz nie moge sie doczekac min wielu gosci w mocnych furkach objechanych przez 1.6 w karawanie :)

:polew: dobre

Opublikowano

...i 1 rurkę sobie wyrezaj :cool1:

Opublikowano

no i załóż seryjne zderzaki, chociaż jak ktoś nie jest w temacie to nie pozna s4 :wink4:

Opublikowano

rurki zostaja 2 bo tak jest ladniej niz jedna szeroka w to miejsce :)

no i zderzaki tez zostaja bo mi sie podobaja duzo bardziej niz od A4. A jak ktos ma sie poznac to i tak pozna chociazby po felgach (chociaz mozna sobie zmienic) po wiekszych hamulcach - a to juz się rzuca w oczy no i po niebieskim wnętrzu typowym dla eSy.

Ale zdecydowana większość gosci w dobrych autach nie bedzie mogla spac po nocach ze ich objechalo 1.6 :) i takie jest moje zalozenie. duzo w środku, mało na pokaz :)

Opublikowano

a nie lepiej 1.0 od yarisa ??? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

.i.KALI.i., moim zdaniem to slaby pomysl... takie oznaczenie 1.6 tylko bedzie szpecic tak fajne auto jak S4. Po 1 - sporo ludzi nawet nie wie co to jest "S4", po 2 - jak ktos nawet ma minimalna wiedze, to i tak po zderzakach/felgach/niskim zawiasie bedzie wiedzial, ze to nie jest zadne 1.6... Zdejmij oznaczenia, zostaw czysta klape i heja.

Opublikowano

ja bym zrobił 1.6 i czerwone ++ :cool1::decayed:

Opublikowano

czysta klape mam teraz. a po naklejeniu znaczków zawsze moge je ładnie zdjąć i znów nie będzie śladu. A chce chociaż troche tak pojeździć, żeby zobaczyć miny ludzi i samemu się przekonać czy aż taki stopień wtajemniczenia w szybko a niepozornie mi odpowiada. To nie jest aerograf czy inne malunki tylko znaczki więc moge je nawet 5 minut po założeniu zdjąć :)

To jak? wymierzy mi to ktoś? :)

EDIT:

Wklejam zdjęcie o które wymiary mi dokładnie chodzi:

tyesyznaczki.jpg

Opublikowano

Bez znaczków lepiej..

Opublikowano

ja mam chyba gdzieś znaczki od 1.8 , moc wcale nie wieksza niż w 1.6 :kox::polew::kox:

Kali Sprawdzić w domu ????