edomek Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Witam Zmieniam zderzak z wersji zwykłej na s-line. Pozostał mi do dokupienia jeszcze grill. Doradźcie który grill będzie najładniej wyglądał. Mnie osobiście podoba się ten 3 z rzadkimi pionami. Czy ma ktoś dostęp do takiego grilla w dobrej cenie? 1. 2. 3.
Cuber Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Kolego 2 grill jest od zwykłej wersji nie od S-lina :gwizdanie: czyli nie podejdzie do zderzaka S-line 1 i 3 to S-line jak dla mnie żaden mi sie nie podoba z tymi chromami, czy nie ładniej mieć ORI S-line bez chromów ?
Adas Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kolego 2 grill jest od zwykłej wersji nie od S-lina :gwizdanie: czyli nie podejdzie do zderzaka S-line 1 i 3 to S-line jak dla mnie żaden mi sie nie podoba z tymi chromami, czy nie ładniej mieć ORI S-line bez chromów ? zgadzam sie z Cuberkiem, tez Mi sie podobaja tylko z chromowana ramka
bobusiek Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Ja też myślę że z chromowaną ramką będzie najładniej
edomek Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Chyba pozostanie z chromowaną ramką. Gość chce za nr 3 1500 zł oO To jak dla mnie za dużo jak za grill
FAZY Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak nie chcesz go kupić to po co wstawiasz go do oceny dobrej marki ,lub ori grill musi swoje kosztować
Rekomendowane odpowiedzi