MAJKI Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Moim faworytem jest Sergiusz, hehe jak chce żone wku.... to mowie ze bedzie Sergiusz
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Moim faworytem jest Sergiusz, hehe jak chce żone wku.... to mowie ze bedzie Sergiusz ..ja mówie, że będzie Łukasz
GRazny Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 chyba nie pisałem tu jeszcze więc się odezwę... bo każdy ma kiedyś takie dylematy... u mnie stanęło na Maksymilianie imię dość ciekawe... w przedszkolu Maksiu... w szkole Maks... w pracy Maksymilian... a za granicą też nie ma się czego wstydzić bo... Max zdecydowanie odradzam wszelkie cuda z zachodu - nie będę wymieniał żeby nie urazić ale mam niezłą jazdę (i wielu innych) jak słyszę te durne imiona no ale każdy ma swoje zdanie... wielu nie dałoby przecież Maksymilian PS: gratulacje...
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Maksymilian.. kobieta choruje na to imię..ale..no właśnie.. Bez obrazy..ale jak słyszę, że ktoś ma psa Maxia to mnie jakoś to zniechęca
ykk Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Maksymilian.. kobieta choruje na to imię..ale..no właśnie.. Bez obrazy..ale jak słyszę, że ktoś ma psa Maxia to mnie jakoś to zniechęca Dokladnie.. A i jeszcze zdrabnianie czegos, co z zalozenia jest duze..
GRazny Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Maksymilian.. kobieta choruje na to imię..ale..no właśnie.. Bez obrazy..ale jak słyszę, że ktoś ma psa Maxia to mnie jakoś to zniechęca :polew: no to u nas było podobnie... sąsiedzi mieli psa Maksa a my Kubę... My mamy syna Maksymiliana a oni Jakuba :polew: też o tym myślałem ale różnie teraz psy nazywają więc sobie darowałem... a co do zdrabniania... ciężko na 2 letniego brzdąca mówić Kazimierzu, Janie czy Krzysztofie... tak czy siak zdrobnień się nie pozbędziemy...
malik Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Nadzieja takie nowoczesne imię Ja to bym córce dał: Pretensja też nowocześnie
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Nadzieja takie nowoczesne imię Ja to bym córce dał: Pretensja też nowocześnie Dobra ksywa dla żony :polew:
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 imie dla syna... hmmm Michał dla córki - Inga, Ola - to takie normalne imiona... p.s. w szpitalu czeka matka z Nadzieją dla ojca... śmiesznie
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 imie dla syna... hmmm Michał W moim przypadku to tak jak ojciec chrzestny więc odpada
Tomeks Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Bob Bob Marley reggae PS. no padłem :polew:
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ciężko na 2 letniego brzdąca mówić Kazimierzu, Janie czy Krzysztofie... znam osobiście pewną kobiete która ma syna bodajże 8-letniego i odkąd pamiętam nie powiedział do niego inaczej niż : Aleksander Aleksander to , Aleksander tamto , Aleksander poszedł , zesrał się , itp itd
krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ciężko na 2 letniego brzdąca mówić Kazimierzu, Janie czy Krzysztofie... znam osobiście pewną kobiete która ma syna bodajże 8-letniego i odkąd pamiętam nie powiedział do niego inaczej niż : Aleksander Aleksander to , Aleksander tamto , Aleksander poszedł , zesrał się , itp itd może to król
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 dziewczynce nie dawaj imnienia Anna, po co Ci kłopoty wychowawcze :polew: Będę pamiętał Julka jest fajnie Julek to teraz od zatrzęsienia Aaa nie powiem bo bardzo ładne imię Aleksander Aleksander to , Aleksander tamto , Aleksander poszedł , zesrał się , itp itd Byłem w trakcie przełykania koli :polew: :polew: :polew: :polew: A Salem ?
domelq Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Niespotykane dla dziewczynki to Brunhilda OPIS -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Brunhilda_(walkiria) Niespotykane dla chłopczyka to Bożydar OPIS -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BCydar_(imi%C4%99) jeszcze dla dziewczynki - Amelia
arielo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bożydar??? co to jakiś nawóz :polew: ??
ykk Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Żywomir, Gniewomir, Mściwój, Perun <--- to moje typy..
Rekomendowane odpowiedzi