Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Subaru Impreza STI - moja nowa zabawka (update foto)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ładna lala :) pozazdrościć :kox:

Opublikowano

Turdzi, jak będziesz w Krk - daj znać :)

Chętnie bym się spiknął i zobaczył jak to jeździ w porównaniu do mojego traktora :decayed:

Opublikowano

Powiedz planujesz jakieś mody??

No i uważaj ze skrzynią ja już u siebie jedną upaliłem także uważaj :naughty:

Nowe Imprezy są troche za ciężkie ale oprócz tej najnowszej wszystkie są w miare spoko :) ale ja wyznaje zasada że jedyna prawdziwa Impreza to GT'ek a jedyne prawdziwe EVO to VI :)

Opublikowano

W GT'ku, WRX'ie czy STI'aju ;) ?

Bo o ile przy pierwszych dwóch by mnie to zupełnie nie dziwiło przy STI byłbym zaskoczony :)

Opublikowano
Turdzi, jak będziesz w Krk - daj znać

dam dam moze na jakiegos spota nia podjade :)

Nowe Imprezy są troche za ciężkie ale oprócz tej najnowszej wszystkie są w miare spoko :) ale ja wyznaje zasada że jedyna prawdziwa Impreza to GT'ek a jedyne prawdziwe EVO to VI

6MT jest juz w miare pancerna klopoty byly z 5MT tych przed 05 rokiem zarowno w GT jak i WRX.

A co do stylistyki to absolutnie sie z toba zgadzam GC8 rzadzi tak jak jedyne evo to VI i jalepiej TME :cool1:

Powiedz planujesz jakieś mody??

Tak na dzien dzisiejszy przeprawadzany jest TZW DEtuning czyli wiekie skrzydlo zostalo zastapione niskim spoilerem tzw. nalesnikiem :decayed: a koror felg z bialych i zlotych zmieniany jest na Gum Metal czyli bedzie taki troszke sleeper look :)

Mechanicznie nic w aucie nie bede zmienial.Wystrojeone jest fantastycznie nie ma ani sladu Laga czo w 2.0 nie jest takie porste do zrobienia i te 320KM i 440 Nm w zupenosci wystarczy.

Moze powalcze troszke zawieszeniowo tzn. mocniejsze stabilizatory i ALK alt to zobacze bo musze nim troche pojezdzic :)

Inny koelga na forum pokazywal swoja byla ale model niżej .... tamta byla piekna... a jest ok

to ja pokazywalem bo to moja byla impreza byla :decayed:

dsc07819vs2.jpg

jezdzi dalej i jest w dobrych rekach.Z tego co wiem to dostala sybsza przekladnie kierownicza STI i w koncu duzy hamulec K-sport :cool1:

Opublikowano

Auto :kox: w wersji nadwoziowej i silnikowej, jakie chcialbym posiadać :hi:

Tak na dzien dzisiejszy przeprawadzany jest TZW DEtuning czyli wiekie skrzydlo zostalo zastapione niskim spoilerem tzw. nalesnikiem :decayed:

Tej zmiany nie rozumiem. :mysli: Starzejemy się :decayed:

Opublikowano
Tej zmiany nie rozumiem. :mysli: Starzejemy się :decayed:

He he no moze nie ja raczej nie jestem generalnie zwolennikiem duzych skrzydel ( no moze poza EVO 6 i 9 )

w STI dodatkowo jest problem ze skrzydlo wpada w wibracje przy duzych predkosciach i sie cale trzesie ;(

wymiana ma tez inne podloze - autem jezdzi tez moj ojciec na codzien i niestety dal niektorych ( zwalszcza tych starszych ) to skrzydlo wyglada obciachowo i chalem mu tego oszczedzic :wink4:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 09:46_________________________________________________pierwsze dwa updaty juz zrobione.

Nalesnik i nowy kolorek felg :naughty:

p1060826.jpg

Opublikowano

turdzi, jesteś jakoś w tygodniu w Krk :) ?

Opublikowano

Niestey dopiero na poczatku wrzesnia :confused4:

Opublikowano

Lepiej późno, niż wcale :)

Mam nadzieję, że do tego czasu uszczelki nie wyrypię ;)

Tak czy inaczej, musimy się styknąć jakoś we wrześniu :)

Opublikowano

jakoś znajomo wygląda :>

gratulacje!

to się musiało tak skończyć :tongue4:

ileż można jeździć fwd i do tego klekotem :wink4:

Opublikowano

KmK to wszystko wina Jacka :naughty::wink4:

Opublikowano

KmK to wszystko wina Jacka :naughty::wink4:

tak wiem, zagracał mu halę :decayed:

Opublikowano

No autko doczekalo sie updatu i przeobrazilo sie w tzw. Spec D lub jak kto woli sleeper look :decayed:

img4185.jpg

img4184.jpg

img4186z.jpg

img4183h.jpg

Opublikowano

Sorry ale wg mnie wcześniej z tym dużym spoilerem i białymi felami było lepiej :decayed:

Opublikowano

Jak dla mnie, to problem z Impezą leży gdzieś w kształcie tylniej klapy.

Z wielką lotą - trochę masakra...

Z tą płaską - widać, że coś jest nie tak (chociaż oczywiście takie do WRX'ów są wrzucane).

Bez loty - d*pa wygląda po prostu brzydko.

Z tych wszystkich opcji, chyba ta okrutna wielka lota jednak wygląda najlepiej.

Opublikowano

Felgi dalej mi sie nie podobaja.

A spojler??Duze skrzydlo to wrecz znak rozpoznawalny imprezy.Wiem,ze ma to byc "uspiony killer" ,ale bardziej mi sie podoba ten duzy spojler.I tylko w imprezie jest on ladny :kox: