pysio30 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Witam mam krotkei pytanko zamowilem przez internet klocki hamulcowe na przod i przyszly ale tak teraz patrze a one nie maja zadnych kabelkow a wydaje mi sie ze powinny byc jakies kabelki zeby pokazywalo stopien zuzycia klockow ale nie wiem wiec prosze o opinie czy moze byc taka mozliwosc zeby te klocki byly bez kabelkow czy po prostu przyslali mi zle klocki ?
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ja mam bez tam chyba nie ma zasady żadnej
rtocki Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to zależy czy samochód ma instalację (powinny być przy zwrotnicy takie gniazdka na kabelkach) do pokazywania zużytych klocków, ale to było raczej przy autach z hamulcami Ate, w poprzednim przy Lucasach też nie miałem
Kruko Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Ja u siebie rowniez nie mam, ale sa modele ktore miały, wiec jest duza szansa ze masz dobre klocki, ale zobacz na starych klockach czy ida do nich jakies kable:) pozdrawiam
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Tutaj odbiegnę troche od Audi, bo nie wiem dokadnie jak to w tej "stajni" wyglada, ale są auta, w których nie ma czujników w klockach, tylko w zaciskach. Mierzą one wysunięcie się tłoka. Przy zaprogramowanej wartości sygnalizują zużycie.
kondziu81 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Witam. Miałem B5 1997r i też nie miałem czujników. W B6 już mam
Rekomendowane odpowiedzi