kosik1234 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Witam wszystkich mam problem bo od jakiegoś czasu pojawia mi się błąd i nie za bardzo wiem co z nim zrobić jak podłączam pod vaga to mi nic nie pokazuje, sprawdziłem płyny i wszystko gra. Więc proszę Was o pomoc. Wyskakuje mi taki błąd http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99b01c3aa412dc37.html dzięki za pomoc.
kosik1234 Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Jeszcze jakbyś mi napisał która żarówka byłbym bardzo wdzięczny.
Wihajster Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Jeszcze jakbyś mi napisał która żarówka byłbym bardzo wdzięczny. ale on nie jest Kaszpirowskim
Alona Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 sprawdź STOP :kox: ale nie jestem pewna bo mi xenon siadł i stop naraz i dwie kontrolki się paliły, nie wiem ktora to która :cool1:
domjenick Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 to mi wyglada na spalona zarowke w polaczeniu z klockami hamulcowymi...zapal swiatla,przejdz sie dookola,zobacz zarowki na rejestracji,nacisnij hamulec i niech ktos ci powie,czy sie swieca,wiecej nie pomozemy...
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 to mi wyglada na spalona zarowke w polaczeniu z klockami hamulcowymi...zapal swiatla,przejdz sie dookola,zobacz zarowki na rejestracji,nacisnij hamulec i niech ktos ci powie,czy sie swieca,wiecej nie pomozemy... chodzi pewnie o żarówkę pomysłu, teraz po przeczytaniu tego każdego z nas oświeci i kontrolka znika :gwizdanie:
Alona Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 to mi wyglada na spalona zarowke w polaczeniu z klockami hamulcowymi...zapal swiatla,przejdz sie dookola,zobacz zarowki na rejestracji,nacisnij hamulec i niech ktos ci powie,czy sie swieca,wiecej nie pomozemy... chodzi pewnie o żarówkę pomysłu, teraz po przeczytaniu tego każdego z nas oświeci i kontrolka znika :gwizdanie: a śmiejcie się, też mi się taka świeciła, tylko nie wiem która to :polew: :polew:
truckmaniac Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Jeszcze jakbyś mi napisał która żarówka byłbym bardzo wdzięczny. ale on nie jest Kaszpirowskim AdinDwa Tri... Ni fu fu . Nie wiem :gwizdanie: W B6 FIS mówi jaka to żarówka. W B5 nie wiem.
Michallo33 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wg. instrukcji to nie sprawne światło stopu, żeby sprawdzić ktore to nie mając drugiej osoby wystarczy że cofniesz pod ścianę i naciśniesz stop
domjenick Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 wystarczy że cofniesz pod ścianę i naciśniesz stop ...chyba lepiej bedzie pod jakas szybe wystawowa,albo cos,co odbija swiatlo...
michu93 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 domjenick - a jak podjedziesz pod sciane jak bedzie ciemno to nie zobaczysz ktory swieci a ktory nie???
domjenick Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 domjenick - a jak podjedziesz pod sciane jak bedzie ciemno to nie zobaczysz ktory swieci a ktory nie??? jak podjedziesz blisko-to zobaczysz,ale uwazam,ze szyba jest lepsza od sciany
michu93 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 mi wystarczy ze wjezdzam do garazu i widze czy swieci i co swieci
Rekomendowane odpowiedzi