Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o operatorze komórkowym PLAY ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Wlasnie nadarzyla mi sie mozliwosc przejscia z PLUS-a do Play. Byl juz o tym podobny temat ale malo osob sie wypowiedzialo: co drodzy forumowicze mozecie powiedziec na temat tej sieci ?? Warto przejsc ?? Jak sprawa z zasiegiem, jakoscia rozmow, cenami, bonusami, telefonami itp ?? Prosze o opinie, dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

wg mnie play ma najlepsza oferte telefonów w nie wygórowanych cenach a nie jak inni :tongue4: no ale zasieg plusa to plusa jednak :good:

Opublikowano

Witam serdecznie. Wlasnie nadarzyla mi sie mozliwosc przejscia z PLUS-a do Play. Byl juz o tym podobny temat ale malo osob sie wypowiedzialo: co drodzy forumowicze mozecie powiedziec na temat tej sieci ?? Warto przejsc ?? Jak sprawa z zasiegiem, jakoscia rozmow, cenami, bonusami, telefonami itp ?? Prosze o opinie, dziekuje i pozdrawiam

jeżeli chodzi o zasięg to ja nie zauważyłem różnicy miedzy era a play :cool1:

z jakością rozmów jest rożnie, ale ogólnie wypada znacznie gorzej od ery :thumbdown:

ceny, bonusy, telefony :good:

ja przeszedłem z ery, tu na staracie miałem lepsze warunki niz w erze po 4 latach

porównywalne warunki mi dali jak juz była podpisana rezygnacja ale juz miałem play

no i jak przejdziesz z numerem to tez sa dobre bonusy :good:

czy warto zdecyduj sam, ja narazie nie żałuje przejścia :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 18:53_________________________________________________

wg mnie play ma najlepsza oferte telefonów w nie wygórowanych cenach a nie jak inni :tongue4: no ale zasieg plusa to plusa jednak :good:

play korzysta z nadajników plusa i ma jeszcze swoje wiec teoretycznie powinien miec lepszy zasięg niz plus :gwizdanie:

Opublikowano

UMTS tylko i wyłącznie własne.

GSM plusa, choć powoli przechodzimy na własne.

co do ofert się nie wypowiadam bo tym się nie zajmuję i wiem tyle co wy.

Opublikowano

PLAY na plus:

oferta bez ściemy, promocje, tanio (przeszedłem z ERY)

PLAY na minus:

zasięg (poza miastami marność),

jakość rozmów: komórka na stacjonarny - OK, komórka na komórkę - niska

Opublikowano

Ja mam PLAY.

Zdecydowanie nie narzekam dostałem super telefon w normalnej cenie (w Erze chcieli ponad 1000zł :wallbash: ), do tego niedrogie połączenia.

Jeżeli ktoś ma problemy z zasięgiem, to polecam w ustawieniach telefonu przełączyć tylko na GSM (wtedy jest dużo mniej problemów z gubieniem zasięgu w trakcie rozmowy)

Opublikowano

przeszedlem do PLAYa 2 miesiace temu. W orange moglem marzyc o zasiegu w miejscach, w ktorych mam go w playu. Jakosc rozmow doskonala. dzwiek duzo bardziej czysty niz wczesniej. mam 2x wiecej minut za kwote nizsza o 20 zl w porownaniu do orange. telefon za 1zl. w orange chcieli za niego 350 :gwizdanie: nic tylko brac.

Opublikowano

Ja też przenoszę swój numer do Play z Ery. Na razie z Play-a dostałem numer tymczasowy. Przeniesienie numeru według deklaracji Ery ma nastąpić pod koniec miesiąca. Może ktoś się wypowiedzieć w jaki sposób to się odbywa w praktyce i czy nie zostanę np. kilka dni bez aktywnego numeru gdy Era już go wyłączy. Pytam gdyż nie mogę sobie pozwolić na brak telefonu.

Opublikowano

Może ktoś się wypowiedzieć w jaki sposób to się odbywa w praktyce i czy nie zostanę np. kilka dni bez aktywnego numeru gdy Era już go wyłączy. Pytam gdyż nie mogę sobie pozwolić na brak telefonu.

Jak ja przenosiłem numer z Heyah do Play to jak dostałem nową kartę SIM z Play , numer w Heyah był aktywny jeszcze przez 3 dni :hi:

Opublikowano

prezes wie co pisze

jak przechodziłem pierwszym telefonem to najpierw miałem kartę play a dopiero potem era umilkła.

Z drugim telefonem to era mi koszmar zrobiła. Trzy razy przenosiłem nr i dopiero za czwartym razem dało radę. :wallbash:

jakieś szkolenia im zrobili jak umilić życie odchodzącym z ery...

• 1 rok później...
Opublikowano

Odgrzeję kotlecika :naughty:

Po 11 latach w orange przyszedł czas na zmiany :gwizdanie:

Byłem wczoraj w PLAY, mają dosyć ciekawa ofertę ( dla firm )...

Macie jakieś sugestie, uwagi odnośnie tego operatora :?:

A może PLUS lub ERA :mysli:

Opublikowano

ja mam Play juz długi czas i zlego słowa nie powiem

tel najlepsze ,usługi tanie a po przedłużeniu umowy dostałem 1gb internetu co miesiąc i 500minut do wszystkich

chyba jedyny minus to że niewykorzystane minuty przepadają

Opublikowano

Przepadają po miesiącu :?:

A jaki telefon byście polecili z oferty play, muszę 4 wybrać :decayed:

Opublikowano

Przepadają po miesiącu :?:

A jaki telefon byście polecili z oferty play, muszę 4 wybrać :decayed:

tak ,po miesiącu przepadają jak nie wygadasz :thumbdown:

HTC HD / HD2

Iphone 4

HTC Desire

ja osobiście mam Nokie C6(za 1zł) ,bo za HTC chcieli 100zł dopłaty :decayed:

Opublikowano

All Inclusive dla Firm Max 100

htc desire hd - 299zł

htc hd2 - 1zł

htc desire - 1zł

nokia C6/C7 - 1zł

Nie widzę Iphona :mysli:

Opublikowano

Ja od kilku msc używam HTC Desire(przesiadłem się z e52) i jest ok. Dobrze się korzysta z neta, multum aplikacji darmowych jak i płatnych. Jakość samego telefonu na wysokim poziomie. Używam go bez futerału i folii na szybce i telefon nie ma rys ani uszkodzeń(a czasami grzebię z nim przy aucie bo ma super latarkę :decayed:). Szczerze mogę polecić ten telefon.[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 10:34_________________________________________________O baterii nie trzeba wspominać.. normalne użytkowanie to codziennie na ładowarce :gwizdanie:

Opublikowano

Właśnie tak przeglądam i zastanawiam się nad nokią c6/c7 lub jakimś htc...

A może coś z oferty se :mysli:

Opublikowano

Właśnie tak przeglądam i zastanawiam się nad nokią c6/c7 lub jakimś htc...

A może coś z oferty se :mysli:

SE Xperia X10 :kox:

Sony-Ericsson-Xperia-X10.jpg

Opublikowano

nokia c7 vs. htc desire hd vs. se xperia x10

Opublikowano

nokia c7 vs. htc desire hd vs. se xperia x10

HTC HD :cool1: